Прийом заявок на участь у літній школі Viadrinicum, організованій Європейським університетом Віадріна.

Транссекторна цифрова лабораторія (DigitalLab): (Dis-)Assembling the (Post-)Digital Social

Місце проведеня: Франкфурт (Одер) / Онлайн 16 – 29 серпня 2021 року

Viadrinicum – це щорічна літня школа, присвячена країнам Східного партнерства та широкому контексту Центральної та Східної Європи. Цього року літня школа задумана як міжгалузева цифрова лабораторія (DigitalLab), яка має на меті дослідити соціальні та політичні виміри цифрової трансформації з різних теоретичних та методологічних перспектив. За допомогою академічних семінарів школа дозволить її учасникам критично взаємодіяти з поняттями цифрового Я та (пост-) цифрових соціальних даних та алгоритмізації життя, а також цифрових інфраструктур та розумних технологій.

Паралельно з цим у школі також працюють три лабораторні семінари (Art.Lab, Doc.Lab, Research.Lab), де учасники зможуть вдосконалити практичні та методичні навички, розробляючи власні невеликі (командні) проекти під пильним керівництвом спеціалістів з відповідних галузей. Результати будуть представлені на публічній виставці у співпраці з Бранденбурзьким державним музеєм сучасного мистецтва (BLMK).

Окрім цього, відбудуться круглі столи з дослідниками Центру східноєвропейських та міжнародних досліджень (ZOiS, Берлін), онлайн-показ фільмів та сесія де учасники зможуть обговорити власні наукові та культурні проекти з іншими.

Залежно від епідеміологічної ситуації школа буде проходити в гібридному форматі або повністю онлайн.

Дедлайн для подання заявок: 31 травня 2021 року.

 

Для подання заявки, питань та консультацій заповніть форму за посиланням: https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=86sRJmVHO0iDWCnUTyDMYMqRp6LHKs5FgUzTxio68bpUQ1A4N01BQjZWOFlCWUxLQVVKMjZSVkNVUC4u

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *