Міжнародна програма для аспірантів та докторантів: “Бізнес та права людини”

 

Міжнародна програма „Бізнес та права людини: виклики управління у складному світі” (IDP B & HR_Governance), що фінансується елітною мережею Баварії, створює між- та трансдисциплінарний дослідницький форум для дисертаційних проєктів, що стосуються практичних, актуальних проблем та теоретично обґрунтованих питань у галузі бізнесу та прав людини. Дослідження в галузі управління буде зосереджено на чотирьох різних сферах:

– Глобальні ланцюги створення вартості та транснаціональне економічне управління
– Міграція та зміна трудових відносин
– Цифрова трансформація
– Екологічна стійкість

Дослідницький профіль програми базується на праві та менеджменті як основних дисциплінах бізнесу та прав людини, доповнених соціологією, політичними та інформаційними науками. Тісна співпраця з партнерами з бізнесу, громадянського суспільства та політичних діячів дозволить учасникам розвивати свої проекти в більш широкому контексті, щоб забезпечити практичну актуальність. Навчальна програма, яка триває вісім семестрів, має на меті сприяти професійному розвитку незалежних дослідників за допомогою різноманітних курсів, дослідницьких семінарів, колоквіумів та конференцій, а також можливості реалізації практичних проєктів.

Програма включатиме до двадцяти аспірантів або докторантів, відібраних за допомогою конкурсу, та шістнадцять головних дослідників з Університету Юліуса-Максиміліана, Вюрцбург (JMU), Університету Фрідріха-Олександра-Ерлангена-Нюрнберга (FAU) та Байройтського університету.

Претенденти потрібні мати університетський ступінь на рівні магістра з відповідної дисципліни (право, менеджмент, соціологія, політика чи інформатика) та дуже хороші знання англійської мови.

Кінцевий термін подання заявки: 15 червня 2021 року

 

Для подання заявки, питань та консультацій заповніть форму за посиланням:
НАТИСНІТЬ НА ПОСИЛАННЯ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *