Підсумки роботи Європейського освітньо-науково-технологічного центру НТУ «ХПІ» за першу половину 2021 року

 
📍 У 2021 році, не дивлячись на складні умови в міжнародній роботі через пандемію, Європейський освітньо-науково-технологічний центр активно встановлював та розвивав зв’язки між вченими НТУ «ХПІ» та Ганноверського університету імені Лейбніца (Німеччина) 🇩🇪 . Успішно проведено перемовини німецьких науковців з представниками кафедр нашого університету:
 
• Кафедра «Технології жирів та продуктів бродіння»;
• Кафедра «Комп’ютерне моделювання та інтегровані технології обробки тиском»;
• Кафедра «Загальної електротехніки»;
• Кафедра «Двигунів внутрішнього згоряння».
 
За результатами перемовин були досягнуті домовленості про співпрацю за перспективними науковими напрямками та про наміри спільного подання заявок на майбутні 🇪🇺 Європейські проєкти.
 
Подібні онлайн-зустрічі сприяють поглибленню міжнародної наукової співпраці, що у свою чергу наближає НТУ «ХПІ» та науку в Україні до інтеграції в Європейський дослідницький простір.
 
📍 За підтримки нашого центру, студентка НТУ «ХПІ» успішно подала заявку та взяла участь у «Літній школі 2021» університету Віадріна (Франкфурт-на-Одері, Німеччина) 🇩🇪 де пройшла курс «Вступ до систем оптимізації». В кінці онлайн-курсу студентка успішно склала іспит.
Участь у міжнародних програмах допомагає студентам та аспірантам досягнути високого рівня професійних знань та отримати неоціненний досвід який стане вагомим для розвитку кар’єри.
 
Тому, закликаємо аспірантів, студентів, вчених слідкувати за актуальною інформацією на нашому сайті ( http://web.kpi.kharkov.ua/eestc/ ) та на сторінці у Фейсбук і бути активними у поданні заявок на участь у міжнародних програмах.
 
📍 Представник Кафедри «Загальної електротехніки» отримав грант на проведення досліджень в Університеті Коменського (Братислава, Словаччина) 🇸🇰 на Факультеті математики, фізики та інформатики.
Командна робота з європейськими партнерами з використанням сучасного обладнання дасть можливість досягнути нових наукових результатів які стануть основою спільних проєктів та публікацій.
 
📍 Проводиться активна робота по розвитку наукового співробітництва з Технічним Університетом Дрездена (Німеччина)🇩🇪 та іншими європейськими університетами за перспективними науковими напрямками.
 
🌍 Звертаємо Вашу увагу, що у ЄОНТЦ працює сайт та Фейсбук-сторінка де відображаються європейські заходи та програми за науковими напрямками актуальними в Європейському дослідницькому просторі.
 
📄 Також у ЄОНТЦ працює форма зворотного зв’язку за допомогою якої ви можете поставити питання або висловити пропозицію: https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=86sRJmVHO0iDWCnUTyDMYMqRp6LHKs5FgUzTxio68bpUQ1A4N01BQjZWOFlCWUxLQVVKMjZSVkNVUC4u

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *