Програма фінансування: MEET UP! МОЛОДЬ ЗА ПАРТНЕРСТВО

 

Програма «MEET UP! Молодь за партнерство» реалізується Фондом «Пам’ять, відповідальність та майбутнє» (EVZ) спільно з Міністерством закордонних справ Німеччини з метою ініціативи є поглиблення відносин між європейською молоддю та посилення громадянської активності молодих людей в об’єднаній Європі.

Під фінансування підпадають двонаціональні та багатонаціональні зустрічі молоді у віці від 14 до 35 років з Німеччини, Білорусі, Грузії та України. Співробітники партнерських організацій також отримають можливість взяти участь у програмі стажування  «Job Shadowing».

Мета програми – зміцнення зв’язків між молодими європейцями і підтримка їхнього прагнення до єдиної Європи.

ХТО МОЖЕ ПОДАТИ ПРОЄКТНУ ЗАЯВКУ?

Заявки можуть подавати установи та асоціації, які беруть участь у освіті з Німеччини, Білорусі, Грузії та України (наприклад, заклади молодіжної освіти, молодіжні центри, школи, університети, музеї, клуби, культурні установи та інші громадські зацікавлені сторони).

ХТО МОЖЕ БРАТИ УЧАСТЬ У ПРОЄКТАХ?

Молодь віком від 14 до 35 років з Німеччини, Вірменії, Азербайджану, Білорусі, Грузії, Молдови та України. Програма стажування відкрита для всіх фахівців установи-заявника, їх поточних та майбутніх партнерів по проєкту.

 

Кінцевий термін подання заявок: 31 жовтня 2021 року. 

 

Для подання заявки, питань та консультацій заповніть форму за посиланням:
НАТИСНІТЬ НА ПОСИЛАННЯ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *