Національна Стипендіальна Програма Словацької Республіки: прийом заявок на 2021/2022 навчальний рік

 

Програма підтримує мобільність наукових співробітників, аспірантів, викладачів ВНЗ, студентів, включаючи працівників в сфері мистецтва з-за кордону на стажування у ВНЗ і науково-дослідних організаціях в Словаччині.

Створення Національної стипендіальної програми було затверджено Урядом Словацької Республіки в 2005 році. Національна стипендіальна програма фінансується Міністерством освіти, науки, досліджень і спорту Словацької Республіки.

На стипендію в рамках НСП можуть претендувати:
1) Наукові співробітники та викладачі ВНЗ, які запрошені на викладацьке / науково-дослідне стажування якою-небудь організацією, що має право виконувати науково-дослідні і дослідно-конструкторські роботи та не є комерційною організацією і розташована в Словаччині;
2) Аспіранти, у яких підготовка проходить не в Словаччині, і яких згоден прийняти який-небудь суспільний, приватний або державний ВНЗ або науково-дослідна організація в Словаччині, що має право здійснювати програму аспірантури
3) Студенти, які є студентами вищих навчальних закладів не в Словаччині.

Кінцевий термін подання заявок: 31 жовтня о 16:00 (СЕТ) (Онлайн -заявку необхідно подати до закінчення терміну подачі заявки. Подання заявок здійснюється виключно онлайн.)

 

Для подання заявки, питань та консультацій заповніть форму за посиланням:
НАТИСНІТЬ НА ПОСИЛАННЯ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *