Важливе

Вітаємо випускника кафедри Ворожко Євгена з призначенням на високу посаду!

8 січня 2020 року колектив підприємства Чернігівської броварні «AB InBev Efes Україна» очолив 32-річний Євген Ворожко, випускник кафедри технології жирів…

Новий сорт пива від команди пивоварів Altbier Brewery та студентів кафедри

Команда пивоварів Altbier Brewery і студенти кафедри «Технології жирів та продуктів бродіння» НТУ «ХПІ» презентували новий сорт пива🍻 в рамках школи…

Натуральні рослинні та ефірні олії. Цікаві факти, корисні властивості, застосування

Професор нашої кафедри – Чумак Ольга Петрівна, розповідає про свої розробки косметичної продукції на основі натуральної сировини, які впроваджено в…

Що таке транс-жири і чи треба їх боятися?

Правда, міфи і все, що потрібно про них знати. Професор Ігор Миколайович Демидов розповідає про ставлення до транс-жирів в інших…

Анонси

Майстер-клас “Вегетаріанська штучна рибна ікра”

Короткий опис: Як Хімія та Харчові технології роблять світ добрішими…

Майстер-клас: «Марципан. Солодка казка»

Погляд на легендарні смаколики з точки зору мистецтва, хімії та…

Майстер-клас “Технологія халви”

Цікаве про виробництво халви Дата та час: 11.01.2020  12:00–14:00. Місце:…

17.11 День відкритих дверей

Запрошуємо гостей на День відкритих дверей! Знайдіть нас - буде…

9.11 Гарячі рецепти для прохолодної осені від хіміків–харчовиків

📢 Ласкаво просимо на квест, упродовж якого ви зможете оцінити переваги…

Приєднуючись до нас, ти не тільки обираєш майбутнє - ти його будуєш!

Останнi новини

Навчання-стажування студентів кафедри на «AB InBev Efes Ukraine»

За сприянням директора Харківського відділення «AB InBev Efes Ukraine» Ходячих Юрія Анатолійовича у студентів кафедри технології жирів та продуктів бродіння…

Областний семінар у Кремінській школи-гімназії

У вівторок 17-го грудня команда викладчів з НТУ "ХПІ", в складі якої була представлена і Кафедра технології жирів та продуктів…

Магістри 2019!

👩🏼‍🎓👨‍🎓 Вже магістри.На кафедрі технології жирів та продуктів бродіння відбувся захист магістерських дипломних робіт та проектів зі спеціальності 181 Харчові технології…

День відкритих дверей НТУ «ХПІ»

17 листопада 2019 відбувся День відкритих дверей НТУ «ХПІ» та Фестиваль науки Science is FUN! який традиційно пройшов у незвичайному…

Розпочалися “Канікули з Політехом” (Фото-звіт)!

Приходь! Буде уже цiкаво! Канікули ще тривають!

FOOD-STEM

Сьогодні у Харківський міський центр зайнятості відбувся захід «FOOD-STEM», присвячений Дню працівників харчової промисловості. На свято були запрошені безробітні громадяни, шкільна молодь,…

Лекцiя у Кіровоградському кооперативному коледжi економіки і права

26.09.2019 доцент кафедри технології жирів та продуктів бродіння НТУ "ХПІ" Матюхов Дмитро Володимирович та доцент кафедри інформаційних технологій і систем…

Канікули з політехом

В рамках заходу "Канікули з політехом" на майстер-класи 🍋🥤🌰 до кафедри технології жирів та продуктів бродіння завітали школяри🤗

Знову перемога наших студентів!🤗

На базі Одеської Національної академії харчових технологій з 13 по 15 травня 2019 року відбувся II етап Всеукраїнської студентської олімпіади…

Фестиваль науки

На базі НТУ “Харківський політехнічний інститут” провели масштабний фестиваль науки, учасниками якого стали 🤗 понад 700 школярів та студентів коледжів. Для них…

5 березня відбувся відбір в “Академію пивоварів»

5 березня 2019 року відбувся відбір в "Академію пивоварів», в якому брали участь студенти кафедри технології жирів та продуктів бродіння.…

24 лютого відбувся захід “День відкритих дверей”.

Розповідає доцент кафедри, к.т.н. Матюхов Дмитро Володимирович: "Сьогодні в Україні інженерна спеціальність затребувана, і, зокрема, фахівці для заводів, лабораторій з…