Важливе

Новий сорт пива від команди пивоварів Altbier Brewery та студентів кафедри

Команда пивоварів Altbier Brewery і студенти кафедри «Технології жирів та продуктів бродіння» НТУ «ХПІ» презентували новий сорт пива🍻 в рамках школи…

Натуральні рослинні та ефірні олії. Цікаві факти, корисні властивості, застосування

Професор нашої кафедри – Чумак Ольга Петрівна, розповідає про свої розробки косметичної продукції на основі натуральної сировини, які впроваджено в…

Що таке транс-жири і чи треба їх боятися?

Правда, міфи і все, що потрібно про них знати. Професор Ігор Миколайович Демидов розповідає про ставлення до транс-жирів в інших…

«Академія пивоварів» для студентів кафедри технології жирів і продуктів бродіння НТУ «ХПІ»

За сприянням випускника кафедри технології жирів і продуктів бродіння Ворожко Євгена Михайловича – технічного директора компанії «САН ІнБев Україна», представники…

Анонси

17.11 День відкритих дверей

Запрошуємо гостей на День відкритих дверей! Знайдіть нас - буде…

9.11 Гарячі рецепти для прохолодної осені від хіміків–харчовиків

📢 Ласкаво просимо на квест, упродовж якого ви зможете оцінити переваги…

28.10 Майстер-клас “Фабрика лимонаду у себе вдома”

Майстер-клас “Фабрика лимонаду у себе вдома” На вас чекають корисні…

29.10 Майстер-клас ” Шоколадні пасти. В пошуках “Нутелли”

Запрошуємо вас прийняти участь у найшоколаднішому майстер–класі. Технічні знання, смак…

31.10 Майстер-клас “Зігріваючі напої та технології”

На вас чекають корисні та цікаві відомості про виробництво напоїв,…

Приєднуючись до нас, ти не тільки обираєш майбутнє - ти його будуєш!

Останнi новини

Розпочалися “Канікули з Політехом” (Фото-звіт)!

Приходь! Буде уже цiкаво! Канікули ще тривають!

FOOD-STEM

Сьогодні у Харківський міський центр зайнятості відбувся захід «FOOD-STEM», присвячений Дню працівників харчової промисловості. На свято були запрошені безробітні громадяни, шкільна молодь,…

Лекцiя у Кіровоградському кооперативному коледжi економіки і права

26.09.2019 доцент кафедри технології жирів та продуктів бродіння НТУ "ХПІ" Матюхов Дмитро Володимирович та доцент кафедри інформаційних технологій і систем…

Канікули з політехом

В рамках заходу "Канікули з політехом" на майстер-класи 🍋🥤🌰 до кафедри технології жирів та продуктів бродіння завітали школяри🤗

Знову перемога наших студентів!🤗

На базі Одеської Національної академії харчових технологій з 13 по 15 травня 2019 року відбувся II етап Всеукраїнської студентської олімпіади…

Фестиваль науки

На базі НТУ “Харківський політехнічний інститут” провели масштабний фестиваль науки, учасниками якого стали 🤗 понад 700 школярів та студентів коледжів. Для них…

5 березня відбувся відбір в “Академію пивоварів»

5 березня 2019 року відбувся відбір в "Академію пивоварів», в якому брали участь студенти кафедри технології жирів та продуктів бродіння.…

24 лютого відбувся захід “День відкритих дверей”.

Розповідає доцент кафедри, к.т.н. Матюхов Дмитро Володимирович: "Сьогодні в Україні інженерна спеціальність затребувана, і, зокрема, фахівці для заводів, лабораторій з…

Карамель або “ідеальні солодощі”

12.01.19 викладачи і студенти кафедри провели захоплюючий захід - Карамель або "ідеальні солодощі". Вони розповіли відвідувачам про цукор, який є…

Гарячі рецепти для прохолодної осені

17 листопада 2018 р. на кафедрі технології жирів і продуктів бродіння відбувся майстер-клас від хіміків-харчови­ків "Гарячі рецепти для прохолодної осені".…

День відкритих дверей

11 Листопада 2018 р. В НТУ «ХПІ» відбулися «День відкритих дверей НТУ "ХПІ" та фестиваль науки «Scince is fun». До…

Екскурсiя на завод „Malteurop”

У жовтні студенти та викладачі кафедри відвідали завод „Malteurop”, який є беззаперечним лідером у солодовій промисловості. Під час екскурсії студенти…