Важливе

Осінні Канікули 2020 з НТУ “ХПІ”

Осінні Канікули 2020 з НТУ "ХПІ" у новому онлайн-форматі у розпалі! У перший день до прямих трансляцій з Арсеналу Ідей…

Дистанційні курси для студентів освітньо-професійного рівня “магістр”

З 26 жовтня 2020 року починається навчання в дистанційному режимі.

Студенти кафедри Технології жирів та продуктів бродіння продовжують практикуватися у дуальному навчанні

Цього разу 06 жовтня 2020 року за сприянням керівництва підприємства «AltBier», м. Харків, http://beertechdrinks.com/.../rasshiryaya-granitsy.../ студенти мали можливість прослухати чотирьохгодинну лекцію…

Анонси

Дистанційні курси для студентів освітньо-професійного рівня “магістр”

З 26 жовтня 2020 року починається навчання в дистанційному режимі.

Студентам, які навчаються на освітньо-професійному рівні “бакалавр” (1-4 курси)

Пакети програм з дисциплін, що викладаються в осінньому семестрі 2020/2021…

Переддипломна практика студентів денної та заочної форм навчання (2020/2021н.р.)

Переддипломна практика студентів заочної форми навчання

Розклад занять в осінньому семестрі 2020/2021н.р. для студентів денної форми навчання

Магістратура 2020/2021

Шановні студенти-бакалаври! По кафедрі технології жирів та продуктів бродіння на…

Приєднуючись до нас, ти не тільки обираєш майбутнє - ти його будуєш!

Останнi новини

Осінні Канікули 2020 з НТУ “ХПІ”

Осінні Канікули 2020 з НТУ "ХПІ" у новому онлайн-форматі у розпалі! У перший день до прямих трансляцій з Арсеналу Ідей…

Студенти кафедри Технології жирів та продуктів бродіння продовжують практикуватися у дуальному навчанні

Цього разу 06 жовтня 2020 року за сприянням керівництва підприємства «AltBier», м. Харків, http://beertechdrinks.com/.../rasshiryaya-granitsy.../ студенти мали можливість прослухати чотирьохгодинну лекцію…

Повний комплекс дистанційних курсів для підготовки магістрів

За дорученням ректорату НТУ «ХПІ» під час карантину професорсько-викладацьким складом кафедри технології жирів та продуктів бродіння на платформі Moodle розроблено…

Навчання-стажування студентів кафедри на «AB InBev Efes Ukraine»

За сприянням директора Харківського відділення «AB InBev Efes Ukraine» Ходячих Юрія Анатолійовича у студентів кафедри технології жирів та продуктів бродіння…

Віртуальний День відкритих дверей Кафедри технології жирів та продуктів бродіння!

14 липня відбувся  віртуальний день відкритих дверей з представниками Кафедри технології жирів та продуктів бродіння.   Всі бажаючи змогли послухати…

Розклад екзаменів 4 курсу на весняну сесію 2019/2020 навчального року

Форма екзамену-дистанційна Дисципліна група ХТ-516а група ХТ-516б Основи промислового будівництва та санітарної техніки 14 квітня, 8-30 Доц. Матюхов Д.В. 17…

Наказ про проведення весняної екзаменаційної сесії в 2019/2020 навчальному році. ВНЕСЕНІ ЗМІНИ!

Підписано наказ, згідно з яким весняна сесія для студентів IV курсу та III прискореного курсу всіх факультетів та інститутів ХПІ…

Областний семінар у Кремінській школи-гімназії

У вівторок 17-го грудня команда викладчів з НТУ "ХПІ", в складі якої була представлена і Кафедра технології жирів та продуктів…

Магістри 2019!

👩🏼‍🎓👨‍🎓 Вже магістри.На кафедрі технології жирів та продуктів бродіння відбувся захист магістерських дипломних робіт та проектів зі спеціальності 181 Харчові технології…