Важливе

Новий сорт пива від команди пивоварів Altbier Brewery та студентів кафедри

Команда пивоварів Altbier Brewery і студенти кафедри «Технології жирів та продуктів бродіння» НТУ «ХПІ» презентували новий сорт пива🍻 в рамках школи…

Натуральні рослинні та ефірні олії. Цікаві факти, корисні властивості, застосування

Професор нашої кафедри – Чумак Ольга Петрівна, розповідає про свої розробки косметичної продукції на основі натуральної сировини, які впроваджено в…

Що таке транс-жири і чи треба їх боятися?

Правда, міфи і все, що потрібно про них знати. Професор Ігор Миколайович Демидов розповідає про ставлення до транс-жирів в інших…

«Академія пивоварів» для студентів кафедри технології жирів і продуктів бродіння НТУ «ХПІ»

За сприянням випускника кафедри технології жирів і продуктів бродіння Ворожко Євгена Михайловича – технічного директора компанії «САН ІнБев Україна», представники…

Анонси

Всеукраїнський семiнар «Нові технологічні рішення для олійно-жирової промисловості України»

З метою підвищення кваліфікації спеціалістів олійно-жирової промисловості, кафедра технології жирів…

Зустріч з генеральним директором Altbier

Мрієш про престижну роботу за спеціальністю та гідну зарплатню? Але…

Карамель або “Ідеальні солодощі”

Цукор – синонім всього солодкого, а солодкий – один з…

Гарячі рецепти для прохолодної осені від хіміків-харчовиків

Науку потрібно робити з холодною головою, гарячим серцем та у…

Приєднуючись до нас, ти не тільки обираєш майбутнє - ти його будуєш!

Останнi новини

Канікули з політехом

В рамках заходу "Канікули з політехом" на майстер-класи 🍋🥤🌰 до кафедри технології жирів та продуктів бродіння завітали школяри🤗

Знову перемога наших студентів!🤗

На базі Одеської Національної академії харчових технологій з 13 по 15 травня 2019 року відбувся II етап Всеукраїнської студентської олімпіади…

Фестиваль науки

На базі НТУ “Харківський політехнічний інститут” провели масштабний фестиваль науки, учасниками якого стали 🤗 понад 700 школярів та студентів коледжів. Для них…

5 березня відбувся відбір в “Академію пивоварів»

5 березня 2019 року відбувся відбір в "Академію пивоварів», в якому брали участь студенти кафедри технології жирів та продуктів бродіння.…

24 лютого відбувся захід “День відкритих дверей”.

Розповідає доцент кафедри, к.т.н. Матюхов Дмитро Володимирович: "Сьогодні в Україні інженерна спеціальність затребувана, і, зокрема, фахівці для заводів, лабораторій з…

Карамель або “ідеальні солодощі”

12.01.19 викладачи і студенти кафедри провели захоплюючий захід - Карамель або "ідеальні солодощі". Вони розповіли відвідувачам про цукор, який є…

Гарячі рецепти для прохолодної осені

17 листопада 2018 р. на кафедрі технології жирів і продуктів бродіння відбувся майстер-клас від хіміків-харчови­ків "Гарячі рецепти для прохолодної осені".…

День відкритих дверей

11 Листопада 2018 р. В НТУ «ХПІ» відбулися «День відкритих дверей НТУ "ХПІ" та фестиваль науки «Scince is fun». До…

Екскурсiя на завод „Malteurop”

У жовтні студенти та викладачі кафедри відвідали завод „Malteurop”, який є беззаперечним лідером у солодовій промисловості. Під час екскурсії студенти…

Презентація напоїв

Наші студенти провели презентацію своїх напоїв серед відвідувачів ресторана та отримали дуже гарні відгуки. 22 вересня 2018 р. у день…

Гарячі рецепти для прохолодної осені від хіміків-харчовиків

Науку потрібно робити з холодною головою, гарячим серцем та у доброму гуморі. А щоб осіння погода не зіпсувала гарний настрій,…

Интеллиада

3 листопада 2018 року у ресторан-клубі «Золотий лев» готельного комплексу «Мир» відбувся дитячий спортивно-інтелектуальний ярмарок, в якому взяли участь студенти…