Комплекси навчально-методичного забезпечення дисциплін

Бакалаври

Бакалаври (план 2018)

Магістри (план 2018)

Технологія та використання ефірних олій

Аспіранти

Сучасні проблеми хімії та технології жирів
  • Робоча програма
  • Навчальний контент
  • Кейс підсумкового контролю знань
Сучасні проблеми технології парфумерно-косметичних продуктів
  • Робоча програма
  • Навчальний контент
  • Кейс підсумкового контролю знань
Сучасні проблеми технології продуктів бродіння і виноробства)
  • Робоча програма
  • Навчальний контент
  • Кейс підсумкового контролю знань
Інноваційні харчові інгредієнти в технологіях харчової промисловості
  • Робоча програма
  • Навчальний контент
  • Кейс підсумкового контролю знань
Європейські вимоги до безпеки харчових продуктів
Сучасні методи аналізу харчових продуктів
  • Робоча програма
  • Навчальний контент
  • Кейс підсумкового контролю знань