Пропонуємо отримати вищу освіту за найсмачнішою спеціальністю!

Кафедра технології жирів та продуктів бродіння є однією з провідних в галузі харчових технологій в Україні

Наші переваги

Чому абітурієнти хочуть навчатися саме в нас? Тому що ми пропонуємо:

Наші переваги

Чому абітурієнти хочуть навчатися саме в нас? Тому що ми пропонуємо:

Профілізація

Наша освітня програма «Технології жирів, продуктів бродіння та виноробство» дає наступні можливості:
👍 опанувати одразу декілька харчових спеціальностей, найбільш затребуваних на ринку праці.
👍 адаптуватися до вимог сучасного бізнес-середовища

Детальнiше…

Переваги професії

👍 Постійна затребуваність на ринку праці
👍 Стабільна робота
👍 Висока, конкурентна заробітна плата
👍 Цікава робота, що потребує високої кваліфікації

Детальнiше…

Дуальна освіта

Можливість на старших курсах навчатись за дуальною освітою, що дозволяє в найкоротші строки набути практичний досвід та крім стипендії отримувати зарплатню.

Детальнiше…

Навчання за кордоном

Студенти нашої кафедри мають можливість приймати участь в міжнародних програмах академічної мобільності і навчатись у провідних університетах Європи.

Детальнiше…

Наші випускники працюють тут

Чисельна кількість баз практики дозволяє студентам опанувати сучасні технології та практичний досвід багатьох провідних підприємств харчової галузі.

                                                    

📣 Для успішного вступу на спеціальність 181 “Харчові технології” на базі повної середньої освіти потрібно мати три сертифікати НМТ: з української мови, математики та iсторії України. Детальніше…