Подкаст-інтерв’ю “Історії успіхів в ІТ”

22 травня 2024 року кафедрою стратегічного управління проведено подкаст-інтерв’ю “Історії успіхів в ІТ”!

Випускники кафедри спеціальності 122 – Комп’ютерні науки (Величко Антон, Co-Founder & CEO “Studinfo”,  Маляренко Владислав, Full Stack Software Engineer Torque IT Solutions (Berlin, Germany), Шапошніков Микіта, Senior Software Engineer, USA startup – Trustpoint.ai), розповіли про свій професійний шлях, поділилися корисними порадами для новачків та розкрили секрети успіху.

В дружній та невимушеній атмосфері кожен зміг почути про реальні виклики та перемоги, з якими стикалися спікери, а також отримати мотивацію для власного розвитку в ІТ сфері. Спікерами заходу поділилися цікавими інсайтами з учасниками заходу про кар’єрний розвиток, важливість навчання.

Гарант освітньої програми «Комп’ютерні науки. Штучний інтелект та управління проєктами», завідувачка кафедри стратегічного управління Гринченко Марина Анатоліївна, розповіла про можливості програми. Учасники заходу отримали детальну інформацію про освітні компоненти та технологічний стек програми. Основні можливості, що відкриваються перед ними, включають набуття досвіду в командній роботі над реальними ІТ-проєктами у співпраці з Харківським ІТ-кластером, участь у міжнародних програмах обміну студентами та багато інших перспектив.

Цей подкаст-інтерв’ю стало чудовою нагодою для абітурієнтів отримати натхнення та корисні знання від тих, хто вже досягнув успіху у своїй кар’єрі.

Вступайте на освітню програму «Комп’ютерні науки. Штучний інтелект та управління проєктами» використайте можливість створите свої успішне майбутнє з нами!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *