Захист бакалаврських робіт 2024

Колектив кафедри щиро вітає випускників з успішним захистом дипломних робіт!
Цього тижня завершено захист студентів груп КН-320а та КН-320д. Було захищено 24 роботи, всі вони надзвичайно цікаві та актуальні на теперішній час.

Тематика дипломних робіт охоплювала широкий спектр сучасних технологій і розробок, серед яких:
•  системи управління для малого бізнесу;
•  веб-платформи для системи розумного будинку;
•  мобільні комп’ютерні гри;
•  веб-магазин для студентів на основі технологій блокчейн;
•  веб-застосунок для формування команди ІТ-проєкту.

Особливої уваги заслуговують роботи студентів Круковського Микити Максимовича та Письменного Єгора Ігоровича, які отримали дипломи бакалаврів з відзнакою! Їхні досягнення є яскравим прикладом наполегливості, таланту та професіоналізму.

Викладачі кафедри пишаються успіхами своїх студентів. А керівництво висловлює глибоку вдячність викладачам за їхній неоціненний внесок у підготовку висококваліфікованих фахівців, без їхньої підтримки, наставництва та знань ці досягнення були б неможливі.

Бажаємо всім випускникам подальших успіхів у їхній професійній діяльності, натхнення та нових звершень на шляху досягнення своїх мрій. Впевнені, що здобуті знання та навички допоможуть нашим бакалаврам досягти значних висот у сфері інформаційних технологій.

Нехай новий етап життя наших випускників буде сповнений цікавих можливостей, амбітних проєктів та професійного зростання.

З найкращими побажаннями, колектив кафедри управління проєктами в інформаційних технологіях

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *