Фінал IT-Universe-2024

20 червня 2024 року відбулась Церемонія оголошення результатів Фіналу IT-Universe-2024 – чотирнадцятого сезону Міжнародної студентської олімпіади в сфері інформаційних технологій «IT-Universe».

Фінал цього року проводився дистанційно – в форматі “онлайн-змагань” та/або через інтернет-відеозв’язок (для творчих та інноваційних конкурсів). У вирішальних змаганнях у 13 конкурсах взяли участь понад 180 студентів з 30 закладів освіти.

У фіналі конкурсу «Управління ІТ-проєктами» Олімпіади, де змагалися студенти з різних університетів, друге місце зайняла Ангеліна Данилова, студентка кафедри управління проєктами в інформаційних технологіях Навчально-наукового інституту комп’ютерних наук та інформаційних технологій НТУ «ХПІ». Вона продемонструвала високий рівень знань та навичок у сфері управління ІТ-проєктами, що дозволило їй досягти такого значного результату.

Організатори заходу висловили вдячність всім учасникам та їх керівникам за активну участь та високий рівень підготовки, відзначивши, що цьогорічний сезон став одним із найбільш конкурентних та захоплюючих за всю історію проведення олімпіади.

Колектив кафедри вітає Ангеліну з яскравим результатом!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *