Захист магістрів спеціальності 263 «Цивільна безпека», Освітньо-професійна програма 263.01 «Охорона праці»

На кафедрі Безпеки праці та навколишнього середовища відбулась Державна атестація магістрів. Голова ДЕК завідувач кафедри Комп’ютерного моделювання та інтегровані технології обробки тиском д.т.н., професор Чухліб В.Л., а також члени ДЕК професор Березуцький В.В., професор Вамболь С.О., доцент Євтушенко Н.С. і секретар Ільїнська Н.В. протягом трьох днів екзаменували випускників магістратури денної та заочної форми навчання. Магістри складали іспит письмово і усно відповідали на запитання членів ДЕК.

Всі члени комісії відзначили відповідальне ставлення студентів до цього заходу та підготовку. Загалом 14 студентів, 11 денної та 3 заочної форми навчання, пройшли випробування, і отримали тільки відмінні та добрі оцінки. Як результат 7 відмінних і 7 добрих оцінок. Слід відзначити, що за результати навчання 3 магістрів отримають дипломи з відзнакою Дерев’янко О.Є., Костюков В.М. та Остренська К.І. (заочна форма навчання). Крім того 2 магістра денної форми навчання рекомендовано до вступу в аспірантуру.

Що стосується організації, то необхідно відзначити окремо доцента Євтушенко Н.С. яка виконала дуже велику частину роботи з організації та проведення цього заходу. Саме організація і проведення консультування студентів, їх підготовка і участь у екзамені відбувалась за безпосереднім керівництвом Євтушенко Н.С. Іспит було проведено на платформі Office365 у додатку Teams з дотриманням усіх вимог, що необхідні до цього заходу.

Колектив кафедри БП та НС окремо висловлює вдячність Голові ДЕК професору Чухлібу В.Л. за професіоналізм та ту підтримку яка надавалась нашим студентам.
Кафедра поздоровляє здобувачів з успішним складанням Державного атестаційного іспиту!
Бажаємо плідної, наполегливої праці та професійних успіхів!

Вамболь С.О.