Підсумки видавничої діяльності кафедри за 2023 рік

На при кінці 2023 року кафедра звітувала до дирекції ННІ МІТ про видавничу діяльність науково-педагогічних працівників. Слід відзначити що авторські колективи і окремі викладачі відзначились плідною працею в цьому напрямку.
Так авторські колективи: Райко В.Ф., Янчик О.Г., Семенов Є.О., Ільїнська О.І.; та Горбенко В.В., Кузьменко О.О., Мезенцева І.О. звітували про 1 підручник, 1 монографію та 3 навчальних посібника, що є безумовно результатом великої праці.

Стосовно методичних праць хотілось би відзначити по-перше авторській колектив Кузьменко О.О., Горбенко В.В., Мезенцева І.О. які цьому році видали 12 методичних вказівок за напрямами навчальних дисциплін кафедри (Мезенцева – 2 особисто). Дуже приємно, що авторський колектив Євтушенко Н.С., Твердохлєбова Н.Є., Семенов Є.О. видали 8 методичних вказівок, в тому числі і англомовні. Одноосібними виданнями відзначився професор кафедри Древаль О.М. (7 методичних вказівок). В цілому кафедра БП та НС з 15 кафедр ННІ МІТ має досить непогані показники (див. таблицю), але необхідно враховувати і кількісний склад нашої кафедри. Ми ще маємо внутрішні резерви які необхідно залучати для цього виду діяльності. Маємо завдання на цей рік збільшити кількість англомовних видань.

Кафед-
ра
Нав-
чальні посіб-
ники
Моно-
графії
Конс-
пекти лекції
Прак-
тикуми
Мето-
дичні вказів-
ки
Зага-
лом
БП та НС 4 1 1 40 46
Разом по ННІ МІТ 26 7 3 9 87 132

Наприкінці слід відзначити, що маємо дуже добрі результати праці, які в майбутньому (на це щиро сподіваємось) будемо покращувати!