Зимова кахутіада на кафедрі БПтаНС

Для потенційних абітурієнтів і майбутніх студентів НТУ «ХПІ» в рамках пізнавально-розважального заходу «Канікули з Політехом» з 8 по 12 січня 2024 року у прямому ефірі в Telegram-каналі було проведено 40 Kahoot-вікторин під гаслом «Зимова кахутіада».

Тема нашої Kahoot-вікторини – «Дивовижний світ мікроклімату: від зими й до…», і в онлайн форматі  9 січня 2024 року о 12.00 вона була проведена доцентом кафедри Мезенцевою І.О. 
Слід вказати на зацікавленість гравців цією тематикою. На початку Kahoot-вікторини було зареєстровано 70 осіб і в подальшому активно змагалося 39 учасників із різних куточків країни під самими різними нікнеймами.

Ці заходи вже стали традиційними тому з кожним разом зростає аудиторія учасників, тим паче що питання в цій Kahoot-вікторини доволі цікаві і допомагають розвитку загальної ерудиції із запропонованих тем.

У підготовці питань для цієї Kahoot-вікторини активну участь прийняла доцент Кузьменко О.О., а також цікаві питання підготували доценти Мезенцева І.О. і Ящеріцин Є.В. та асистент Османова О.В. Питання вікторини були пов’язані із мікрокліматом і холодом одночасно. Деякі питання виявились не тривіальними для учасників, наприклад таке питання: «Яка нижня межа температури існування білкових тіл?»

Були також питання, які дозволили дізнатися про винахід приладів, якими можна вимірювати параметри мікроклімату. Та багато інших цікавих питань, на які із задоволенням відповідали гравці.

За старанність і наполегливість гравців Kahoot-вікторини колектив кафедри БПтаНС вирішив особисто відзначити своїх переможців цінними подарунками, які безпосередньо пов’язані із темою вікторини «Дивовижний світ мікроклімату: від зими й до…».


Переможцями у Kahoot-вікторині стали Вергунова Вероніка, учениця Харківського ліцею №112, Шахвалі Діана, учениця Харківської школи №167, яка до речі стала абсолютним переможцем у Зимовій Кахутіаді з Політехом, та Федоров Денис, ученик Комунального закладу «Харківський науковий ліцей «Обдарованість» Харківської обласної ради. Показали гарні результати та зайняли відповідно 4 і 5 місця учениця Одеського ліцею №122 Теслюк Юлія і учениця Українського фізико-математичного ліцею (м. Київ) Сорока Олександра, які також нагороджені подарунками.

Окрім онлайн формату проведення заходу посилання на Kahoot-вікторину «Дивовижний світ мікроклімату: від зими й до…» було надано у групі «Канікули з Політехом» для самостійного проходження. На разі вже 25 учасників пройшли вікторину самостійно. Термін участі не обмежений, тому бажаючі можуть долучитися до цього цікавого заходу і спробувати свої сили. Посилання на «домашню роботу» від кафедри БПтаНС: https://kahoot.it/challenge/007530544.

Колектив кафедри БПтаНС бажає всім учасникам вікторини подальших успіхів в отриманні знань!

Доцент кафедри Мезенцева І.О.

Опубліковано у Абітурієнту. Додати до закладок постійне посилання.