Важливе

Фестиваль Науки Science is FUN

Програма Дня Відкритих Дверей ХПІ та Фестивалю Науки “Science is FUN!”: Знайомство з ХПІ. Ректор НТУ «ХПІ», професор Євген Сокол…

Ярмарок робочих місць Політех-2018!

9 листопада 2018 року в спорткомплексі Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут» відбудеться XIV щорічний Ярмарок робочих місць «Політех-2018». Студенти…

Анонси

Гарячі рецепти для прохолодної осені від хіміків-харчовиків

Науку потрібно робити з холодною головою, гарячим серцем та у…

24 жовтня 2018р. “Фабрика Харчової промисловості”

24 жовтня (середа) 2018 року. Профорієнтаційний захід присвячений професійному святу…

26 Жовтня 2018р. Хімічна лабораторія. Знайомство.

26.жовтня (п’ятниця) 2018 р. Час. 12:00 – 14:00 У рамках…

27 Жовтня 2018р. Шоколад та інші приємності

27 жовтня (субота) 2018 р. Час: 11:00–13:00 У рамках заходу…

Останнi новини

День відкритих дверей

11 Листопада 2018 р. В НТУ «ХПІ» відбулися «День відкритих дверей НТУ "ХПІ" та фестиваль науки «Scince is fun». До…

Екскурсiя на завод „Malteurop”

У жовтні студенти та викладачі кафедри відвідали завод „Malteurop”, який є беззаперечним лідером у солодовій промисловості. Під час екскурсії студенти…

Презентація напоїв

Наші студенти провели презентацію своїх напоїв серед відвідувачів ресторана та отримали дуже гарні відгуки. 22 вересня 2018 р. у день…

Гарячі рецепти для прохолодної осені від хіміків-харчовиків

Науку потрібно робити з холодною головою, гарячим серцем та у доброму гуморі. А щоб осіння погода не зіпсувала гарний настрій,…

Интеллиада

3 листопада 2018 року у ресторан-клубі «Золотий лев» готельного комплексу «Мир» відбувся дитячий спортивно-інтелектуальний ярмарок, в якому взяли участь студенти…

Шоколад та інші приємності

27 жовтня 2018 р. на кафедрі технології жирів та продуктів бродіння у рамках заходу «Осінні Канікули з Політехом» відбувся майстер-клас…

Хімічна лабораторія. Знайомство

26 жовтня 2018 р. на кафедрі технології жирів та продуктів бродіння відбулася інтерактивна гра «Хімічна лабораторія. Знайомство». Наші гості ознайомилися…

Воркшоп у Міському центрі зайнятості

24 жовтня Кафедра технологі жирів і продуктів бродіння на івенті, присвяченому Дню робітника харчової промисловості" презентує свої демонстрації та (вул.…

Всеукраинский благотворительный конкурс «Пищевые технологии-2019»

Проект «Пищевые технологии 2019» проводится Фондом для студентов дневной формы обучения и молодых специалистов профильных вузов Украины (от 17 до…

Майстер-клас “Світ води і напоїв”

1 березня 2018 року в рамках нового проекту про напрямки роботи кафедри відбувся двогодинний майстер-клас «Світ води і напоїв». П’ятнадцять студентів кафедри…

ЯРМАРОК ВИШІВ-2018

7-8 лютого 2018 року в приміщенні Харківської обласної бібліотеки для юнацтва відбувся п’ятий щорічний профорієнтаційний «Ярмарок вишів». Мета ярмарку –…

Майстер-клас «Різдвяні смаколики»

11 січня на кафедрі технології жирів та продуктів бродіння НТУ «ХПІ» для школярів відбувся майстер-клас «Різдвяні смаколики». Кожен учасник майстер-класу…