Перейти до вмісту
Новини:
УВАГА! СТАРТУВАЛА РЕЄСТРАЦІЯ НА ВСТУПНІ ІСПИТИ ДО МАГІСТРАТУРИ ТА АСПІРАНТУРИ!
Інтерактивна лекція у проcторі ScienceKids!
День відкритих дверей Навчально-наукового інституту хімічних технологій та інженерії НТУ “ХПІ”
  • facebook
  • instagram
  • telegram
  • НТУ «ХПІ»
  • ННI ХТI
  • Інші сайти
  • УкраїнськаУкраїнська
    • УкраїнськаУкраїнська
    • EnglishEnglish
Кафедра технології жирів та продуктів бродіння

Кафедра технології жирів та продуктів бродіння

Національний технічний університет "Харківський полiтехнiчний інститут"

  • +38 (073) 264-16-57 tzhpb@khpi.edu.ua
  • Про кафедру
    • Історія кафедри
    • Співробітники
    • Видатнi випускники
    • Міжнародна діяльність
    • Матеріально-технічне забезпечення
    • Новини
  • Вступнику
    • G13 Харчові технології
    • Чому саме?
    • Умови вступу
    • Взаємодія зі стейкхолдерами
  • Освіта
    • Навчально-методичне забезпечення
      • Навчальні плани і освітні програми
      • Силабуси
      • Програми практики
      • Громадське обговорення
      • Бібліотечний фонд
    • Дистанційні курси
    • Дуальна освiта та договори про співпрацю
    • Перелік дисциплін вільного вибору
    • Ігрове проєктування
    • Розклад занять
    • Студентське життя
    • Практика
    • Наші магістри
  • Наука
    • Наукові праці кафедри
    • Спецрада Д 64.050.05
  • Контакти
  • Головна
  • Освіта
  • Силабуси
  • PhD 2024

PhD 2024

Силабуси

  • Європейські вимоги до безпеки харчових продуктів
  • Сучасні проблеми та перспективи розвитку харчових технологій
  • Педагогічно-інформаційні технології у вищій освіті та наукових дослідженнях харчової інженерії
  • Сучасні методи аналізу харчових продуктів

Останнi новини

УВАГА! СТАРТУВАЛА РЕЄСТРАЦІЯ НА ВСТУПНІ ІСПИТИ ДО МАГІСТРАТУРИ ТА АСПІРАНТУРИ!

06.05.2025

Інтерактивна лекція у проcторі ScienceKids!

01.05.2025

День відкритих дверей Навчально-наукового інституту хімічних технологій та інженерії НТУ “ХПІ”

01.05.2025

Запрошуємо на День відкритих дверей!

11.04.2025

Ми пишаємось нашими випускниками!

02.04.2025

Кафедра технології жирів та продуктів бродіння

Наша адреса

НТУ «ХПI»
вул. Кирпичова, 2
Харків, 61002
Україна

 Контакти

 Задати питання
 

Приєднуйтесь!

  • facebook
  • instagram
  • telegram

Поділитись

Copyright © Усі права захищено.
Прокрутка вгору

Сповіщення