Силабуси
- Мікробіологія харчових технологій
- Основи фізіології та гігієни харчування
- Вступ до спеціальності. Ознайомча практика
- Методи контролю якості та безпека харчової продукції
- Теоретичні основи харчових технологій
- Технології харчових виробництв,ч.1
- Технології харчових виробництв,ч.2
- Проєктування харчових виробництв
- Технологічне обладнання харчових виробництв
- Хімія жирів
- Олійно-жирова сировина та водопідготовка в олійно-жировій галузі
- Технології видобування олій та жирів
- Технології переробки олій та жирів ч.1
- Технології переробки олій та жирів ч.2
- Основи ферментології
- Хімія і біохімія сировини бродильних виробництв
- Технології солоду і пива
- Технології екстрактів, концентратів і напоїв
- Технології вина і коньяків
- Технології етилового спирту , дріжджів та харчових кислот
- Основи біотехнології
- Науково-практичні основи технологій жирів і жирозамінників
- Науково-практичні основи технологій бродильних виробництв
- Основи виробництва харчових продуктів оздоровчого призначення
- Організація наукових досліджень та наукова комунікація
- Науково-дослідна робота студента
- Планування експерименту та обробка експериментальних даних
- Інформаційні технології в олійно-жировій галузі
- Інформаційні технології в галузі виробництва продуктів бродіння
- Технологічні розрахунки, облік та звітність у галузі
- Якість та безпека олійно-жирової продукції
- Якість та безпека продуктів бродіння та напоїв
- Проєктування олійно-жирових виробництв
- Проєктування бродильних виробництв
- Загальні технології продуктів бродіння і виноробства
- Загальні технології жирів і жирозамінників
- Основи миловаріння
- Технології харчових поверхнево-активних речовин
- Дегустаційна оцінка вина і напоїв