Сiлабуси
- Хімія жирів
- Основи біотехнології
- Основи ферментології
- Науково-практичні основи технології бродильних виробництв
- Мікробіологія харчових технологій
- Науково-практичні основи технології жирів і жирозамінників
- Хімія і біохімія сировини бродильних виробництв
- Основи фізіології і гігієни харчування
- Вступ до спеціальності. Ознайомча практика
- Методи контролю якості та безпека харчової продукції
- Теоретичні основи харчових технологій
- Технології харчових виробництв. Ч.1
- Технології харчових виробництв Ч.2
- Технологічне обладнання і проєктування харчових виробництв
- Олійно-жирова сировина та водопідготовка в олійно-жировій галузі
- Технології видобування олій та жирів
- Технології переробки олій та жирів
- Загальні технології продуктів бродіння і виноробства
- Технології солоду і пива
- Технології екстрактів, концентратів і напоїв
- Технології вина і коньяків
- Технології етилового спирту, дріжджів та харчових кислот
- Загальні технології жирів і жирозамінників
- Харчова хімія
- Організація наукових досліджень та наукова комунікація
- Інформаційні технології в олійно-жировій галузі
- Інформаційні технології в галузі виробництва продуктів бродіння
- Технологічні розрахунки, облік та звітність у галузі
- Технологічне обладнання олійно-жирових виробництв
- Технологічне обладнання бродильних виробництв
- Проєктування олійно-жирових виробництв
- Проєктування бродильних виробництв
- Основи виробництва харчових продуктів оздоровчого призначення
- Культура вживання напоїв
- Основи миловаріння
- Технології харчових поверхнево-активних речовин
- Дегустаційна оцінка вина і напоїв
- Науково-дослідна робота студента
- Планування експерименту та обробка експериментальних даних