Хімія ліпідів
- Титульний лист
- Анотація навчальної дисципліни
- Робоча програма навчальної дисципліни (РПНД)
- Робоча програма навчальної дисципліни (заочне навчання)
- Силабус
- Силабус (заочне навчання)
- Навчально-методичні матеріали до самостійної роботи. Індивідуальні завдання
- Комплекс задач поточного контролю 1
- Комплекс задач поточного контролю 2
- Екзаменаційні білети
- Комплексна контрольна робота (ККР)
Інноваційні технології переробки жирів
- Титульний лист
- Анотація навчальної дисципліни
- Робоча програма навчальної дисципліни (РПНД)
- Робоча програма навчальної дисципліни (заочне навчання)
- Силабус
- Силабус (заочне навчання)
- Навчально-методичні матеріали до самостійної роботи. Індивідуальні завдання
- Комплекс задач поточного контролю 1
- Комплекс задач поточного контролю 2
- Екзаменаційні білети
- Комплексна контрольна робота (ККР)
Інженерне проектування харчових технологій (Ч.1)
- Титульний лист
- Анотація навчальної дисципліни
- Робоча програма навчальної дисципліни (РПНД)
- Робоча програма навчальної дисципліни (заочне навчання)
- Силабус
- Силабус (заочне навчання)
- Конспект лекцій
- Методичні вказівки/рекомендації до практичних, лабораторних, семінарських занять
- Навчально-методичні матеріали для проведення практики
- Комплекс задач поточного контролю 1
- Модульні контрольні роботи (за наявністю) у вигляді переліку теоретичних питань та типових завдань для розв’язку, з яких формуватимуться індивідуальні завдання
- Екзаменаційні білети, якщо екзамен передбачено навчальним планом
- Комплексна контрольна робота (ККР)
- Перелік засобів інформаційного, візуального та програмного забезпечення дисципліни
Інженерне проектування харчових технологій (Ч.2)
- Титульний лист
- Анотація навчальної дисципліни
- Робоча програма навчальної дисципліни (РПНД)
- Робоча програма навчальної дисципліни (заочне навчання)
- Силабус
- Силабус (заочне навчання)
- Конспект лекцій
- Методичні вказівки/рекомендації до практичних, лабораторних, семінарських занять
- Навчально-методичні матеріали для проведення практики
- Комплекс задач поточного контролю 2
- Модульні контрольні роботи (за наявністю) у вигляді переліку теоретичних питань та типових завдань для розв’язку, з яких формуватимуться індивідуальні завдання
- Екзаменаційні білети
- Комплексна контрольна робота (ККР)
- Перелік засобів інформаційного, візуального та програмного забезпечення дисципліни
Харчові добавки в технологіях продуктів бродіння і напоях
- Титульний лист
- Анотація навчальної дисципліни
- Робоча програма навчальної дисципліни (РПНД)
- Робоча програма навчальної дисципліни (заочне навчання)
- Силабус
- Методичні вказівки/рекомендації до практичних, лабораторних, семінарських занять
- Комплекс задач поточного контролю 1
- Комплекс задач поточного контролю 2
- Комплекс підсумковому контролю
- Екзаменаційні білети
- Комплексна контрольна робота (ККР)
- ректорська контрольна (РКР)
Харчові добавки в олійно-жирових виробництвах
- Титульний лист
- Анотація навчальної дисципліни
- Робоча програма навчальної дисципліни (РПНД)
- Робоча програма навчальної дисципліни (заочне навчання)
- Силабус
- Конспект лекцій
- Методичні вказівки/рекомендації до практичних, лабораторних, семінарських занять
- Комплекс задач поточного контролю 1
- Комплекс задач поточного контролю 2
- Комплекс підсумковому контролю
- Екзаменаційні білети
- Комплексна контрольна робота (ККР)
Технологія та використання ефірних олій
- Титульний лист
- Анотація навчальної дисципліни
- Робоча програма навчальної дисципліни (РПНД)
- Робоча програма навчальної дисципліни (заочне навчання)
- Силабус
- Силабус (заочне навчання)
- Навчально-методичні матеріали до самостійної роботи. Індивідуальні завдання
- Комплекс задач поточного контролю 1
- Перелік питань до екзамену з дисципліни
- Екзаменаційні білети
- Комплексна контрольна робота (ККР)
Управління якістю, система безпеки та експертиза харчових продуктів
- Титульний лист
- Анотація навчальної дисципліни
- Робоча програма навчальної дисципліни (РПНД)
- Робоча програма навчальної дисципліни (заочне навчання)
- Силабус
- Силабус (заочне навчання)
- Конспект лекцій
- Методичні вказівки/рекомендації до практичних, лабораторних, семінарських занять
- Навчально-методичні матеріали до самостійної роботи. Індивідуальні завдання
- Комплекс задач поточного контролю 1
- Комплекс задач поточного контролю 2
- Комплекс підсумковому контролю
- Перелік питань до екзамену з дисципліни
- Екзаменаційні білети
- Комплексна контрольна робота (ККР)
Перспективи розвитку технологій харчових виробництв
- Титульний лист
- Анотація навчальної дисципліни
- Робоча програма навчальної дисципліни (РПНД)
- Робоча програма навчальної дисципліни (заочне навчання)
- Силабус
- Силабус (заочне навчання)
- Конспект лекцій
- Методичні вказівки/рекомендації до практичних, лабораторних, семінарських занять
- Навчально-методичні матеріали до самостійної роботи. Індивідуальні завдання
- Методичні вказівки/рекомендації до виконання курсової роботи (проєкту), розрахунково-графічної роботи
- Комплекс задач поточного контролю 1
- Комплекс підсумковому контролю
- Перелік питань до екзамену з дисципліни
- Екзаменаційні білети
- Комплексна контрольна робота (ККР)
- Перелік засобів інформаційного, візуального та програмного забезпечення дисципліни
Біохімія солоду і пива
- Титульний лист
- Анотація навчальної дисципліни
- Робоча програма навчальної дисципліни (РПНД)
- Робоча програма навчальної дисципліни (заочне навчання)
- Силабус
- Силабус (заочне навчання)
- Методичні вказівки/рекомендації до практичних, лабораторних, семінарських занять
- Комплекс задач поточного контролю 1
- Комплекс задач поточного контролю 2
- Комплекс підсумковому контролю
- Екзаменаційні білети
- Комплексна контрольна робота (ККР)
Технології дріжджів та продуктів мікробного походження
- Титульний лист
- Анотація навчальної дисципліни
- Робоча програма навчальної дисципліни (РПНД)
- Робоча програма навчальної дисципліни (заочне навчання)
- Методичні вказівки/рекомендації до практичних, лабораторних, семінарських занять
- Силабус
- Силабус (заочне навчання)
- Комплекс задач поточного контролю 1
- Комплекс підсумковому контролю
- Комплексна контрольна робота (ККР)
Технологія переробки вторинних продуктів
- Титульний лист
- Анотація навчальної дисципліни
- Робоча програма навчальної дисципліни (РПНД)
- Робоча програма навчальної дисципліни (заочне навчання)
- Силабус
- Силабус (заочне навчання)
- Конспект лекцій
- Навчально-методичні матеріали до самостійної роботи. Індивідуальні завдання
- Комплекс задач поточного контролю 1
- Комплекс задач поточного контролю 2
- Перелік питань до заліку
- Комплексна контрольна робота (ККР)
Актуальні питання пивоваріння і технологій безалкогольних напоїв
- Титульний лист
- Анотація навчальної дисципліни
- Робоча програма навчальної дисципліни (РПНД)
- Робоча програма навчальної дисципліни (заочне навчання)
- Силабус
- Силабус (заочне навчання)
- Комплекс задач поточного контролю 1
- Комплекс задач поточного контролю 2
- Комплекс підсумковому контролю
- Екзаменаційні білети
- Комплексна контрольна робота (ККР)
Актуальні питання технологій видобування жирів
- Титульний лист
- Анотація навчальної дисципліни
- Робоча програма навчальної дисципліни (РПНД)
- Робоча програма навчальної дисципліни (заочне навчання)
- Силабус
- Силабус (заочне навчання)
- Методичні вказівки/рекомендації до виконання курсової роботи (проєкту), розрахунково-графічної роботи
- Комплекс задач поточного контролю 1
- Комплекс задач поточного контролю 2
- Екзаменаційні білети
- Комплексна контрольна робота (ККР)
Основи наукових досліджень
- Титульний лист
- Анотація навчальної дисципліни
- Робоча програма навчальної дисципліни (РПНД)
- Робоча програма навчальної дисципліни (заочне навчання)
- Силабус
- Силабус (заочне навчання)
- Методичні вказівки/рекомендації до практичних, лабораторних, семінарських занять
- Комплекс задач поточного контролю 1
- Комплекс задач поточного контролю 2
- Екзаменаційні білети
- Комплексна контрольна робота (ККР)
Сучасні технології вина, коньяку, спирту та лікеро-горілчаних виробів
- Титульний лист
- Анотація навчальної дисципліни
- Робоча програма навчальної дисципліни (РПНД)
- Робоча програма навчальної дисципліни (заочне навчання)
- Силабус
- Силабус (заочне навчання)
- Комплекс задач поточного контролю 1
- Комплекс задач поточного контролю 2
- Комплекс підсумковому контролю
- Екзаменаційні білети
- Комплексна контрольна робота (ККР)
Сучасні технології жирозамінників
Хімія вуглеводнів
- Робоча програма навчальної дисципліни (РПНД)
- Робоча програма навчальної дисципліни (заочне навчання)
- Силабус
- Силабус (заочне навчання)
- Комплекс задач поточного контролю 1
- Комплекс підсумковому контролю
- Анотація навчальної дисципліни
- Перелік питань до екзамену з дисципліни
- Екзаменаційні білети
- Комплексна контрольна робота (ККР)