ОК1 Iнновацiйне пiдприємництво та управлiння стартап проєктами
ОК2 Iноземна мова за професiйним спрямуванням
ОК3 Iнтелектуальна власнiсть
ОК4 Перспективи розвитку технологiй харчових виробництв
ОК5 Асортимент та використання харчових добавок
ОК6 Управлiння якiстю, основи системи безпеки та експертиза харчової продукцiї
ОК7 Iнженерне проектування харчових технологiй
ОК8 Основи наукових дослiджень
ВП1.1 Актуальнi питання технологiй видобування жирiв
ВП1.2 Інновацiйнi технологiї переробки жирiв
ВП1.3 Технологiї та використання ефiрних олiй
ВП2.1 Актуальнi питання пивоварiння
ВП2.2 Сучаснi технологiї вина, коньяку, спирту та лiкеро-горiлчаних виробiв
ВП2.3 Бiохiмiя солоду i пива
ВВП1 Хiмiя вуглеводнiв
ВВП2 Сучаснi технологiї жирозамiнникiв
ВВП3 Технологiї переробки вторинних продуктiв
ВВП4 Актуальнi питання виробництва дрiжджiв
ВВП5 Бiохiмiя пива
ВВП6 Сучаснi рецептурнi компоненти харчових продуктiв
ВВП7 Технологiчнi аспекти зберiгання харчової продукцiї
ВВП8 Хiмiя лiпiдiв
ВВП9 Актуальнi питання технологiй безалкогольних напоїв