ОК 15 Мiкробiологiя харчових технологiй
ОК16 Фiзична i колоїдна хiмiя
ОК17 Основи професiйної безпеки та здоров'я людини
ОК18 Нарисна геометрiя, iнженерна та комп'ютерна графiка
ОК19 Інформатика та iнформацiйнi технологiї
ОК20 Процеси та апарати харчових виробництв
ОК21 Управлiння технологiчними процесами харчових виробництв
ОК22 Теплохолодотехнiка
ОК23 Основи фiзiологiї та гiгiєни харчування
ОК24 Менеджмент харчових пiдприємств з основами пiдприємництва
ОК25 Вступ до спецiальностi. Ознайомча практика
ОК26 Методи контролю якостi та безпека харчової продукцiї
ОК27 Теоретичнi основи харчових виробництв
ОК28 Економiка пiдприємства
ОК29 Технологiї харчових виробництв ч1
ОК29 Технологiї харчових виробництв ч2
ОК30 Технологiчне обладнання i проектування харчових виробництв