Силабуси
- Мікробіологія харчових технологій
- Основи фізіології та гігієни харчування
- Вступ до спеціальності. Ознайомча практика
- Методи контролю якості та безпека харчової продукції
- Технології харчових виробництв,ч.1
- Технології харчових виробництв,ч.2
- Технологічне обладнання і проєктування харчових виробництв
- Хімія жирів
- Олійно-жирова сировина та водопідготовка в олійно-жировій галузі
- Технології видобування олій та жирів
- Технології переробки олій та жирів
- Загальні технології продуктів бродіння і виноробства
- Основи ферментології
- Науково-практичні основи технологій жирів і жирозамінників
- Хімія і біохімія сировини бродильних виробництв
- Технології солоду і пива
- Технології вина, екстрактів і напоїв
- Технології етилового спирту та харчових кислот
- Основи біотехнології
- Загальні технології жирів і жирозамінників
- Науково-практичні основи технологій бродильних виробництв
- Організація наукових досліджень та наукова комунікація
- Науково-дослідна робота студента
- Планування експерименту та обробка експериментальних даних
- Інформаційні технології в олійно-жировій галузі
- Інформаційні технології в галузі виробництва продуктів бродіння
- Технологічні розрахунки, облік та звітність у галузі
- Основи виробництва харчових продуктів оздоровчого призначення
- Культура вживання напоїв
- Харчова хімія
- Технологічне обладнання олійно-жирових виробництв
- Технологічне обладнання бродильних виробництв
- Проєктування олійно-жирових і бродильних виробництв
- Сучасні технології пакування харчових продуктів
- Компонування обладнання галузі
- Технології дріжджів
- Екологія харчових виробництв
- Основи миловаріння
- Технології харчових поверхнево-активних речовин
- Дегустаційна оцінка вина і напоїв