Силабуси
- Перспективи розвитку технологій харчових виробництв
- Асортимент та використання харчових добавок
- Управління якістю, основи системи безпеки та експертиза харчової продукції
- Інженерне проектування харчових технологій ч.1-2
- Основи наукових досліджень
- Актуальні питання технологій видобування жирів
- Інноваційні технології переробки жирів
- Сучасні технології жирозамінників
- Актуальні питання пивоваріння
- Сучасні технології вина, коньяку, спирту та лікеро-горілчаних виробів
- Біохімія пива
- Технології та використання ефірних олій
- Хімія ліпідів
- Актуальні питання технологій безалкогольних напоїв
- Актуальні питання виробництва дріжджів
- Біохімія солоду
- Хімія вуглеводнів
- Технологічні аспекти зберігання харчової продукції
- Технології переробки вторинних продуктів
- Сучасні рецептурні компоненти харчових продуктів