Спеціальність

 

131 – ПРИКЛАДНА МЕХАНІКА

Освітня програма «МОДЕЛЮВАННЯ ТЕХНІЧНИХ СИСТЕМ»

Запрошуємо до вступу на освітню програму «Моделювання технічних систем» усіх бажаючих доєднатися до світу інновацій та передових технологій!

В процесі навчання Ви навчитесь створювати віртуальні моделі реальних технічних об’єктів і процесів, які дозволяють прогнозувати їх поведінку та оптимізувати роботу. Це ключ до сучасного світу інженерії, де інновації та точність вирішують все!

Набір дисциплін які викладає кафедра «Деталі машин та гідропневмосистеми» забезпечує індивідуальну освітню траєкторію здобувача і дає можливість поглибити Hard Skills («тверді навички», що допомагають освоїти певну професію ґрунтовніше) в рамках спеціальності «131 Прикладна механіка», освітньої програми «Моделювання технічних систем» у напряму Smart-гідропневмосистеми.

Smart-гідропневмосистеми
Новий напрям в якому поряд з фундаментальними інженерними дисциплінами та традиційною підготовкою в галузі проектування та експлуатації промислових гідропневмосистем студент отримує знання та практичні навички в одній із найперспективніших галузей автоматизації – мехатроніці, галузі управління гнучкими виробництвами, де силова гідравліка та високоточна пневматика поєднується з комп’ютерним керуванням!

Навчання за освітньо-професійною або освітньо-науковою програмою «Моделювання технічних систем» суттєво поглибить ваші знання за спеціальністю «131 Прикладна механіка», відкриє можливості працювати у науковій сфері, займати керівні посади у державному секторі та дозволить вам стати ще більш затребуваним фахівцем на ринку праці.

Можливості працевлаштування
Випускники мають можливість продовжувати навчання в аспірантурі, працювати на приватних та державних підприємствах на посадах інженера, інженера-конструктора, інженера-механіка, інженера-дослідника, молодшого наукового співробітника у науково-дослідних інститутах.
Наші партнери
ПАТ «Запоріжсталь», АТ «ХАРП», ТОВ «Харківгазобладнання», «Гидросила ГРУП», ТОВ «Моторімпекс», ПрАТ «ФЕД», ТОВ «Гідро-гід», ДП «ХКБМ ім. Морозова», ДП «Завод імені В. О. Малишева», АТ «Українські енергетичні машини».
Скорочена форма навчання
Можлива скорочена підготовка бакалаврів за дипломом молодшого спеціаліста. Термін навчання – 3 роки!

Співробітник кафедри допоможе Вам зареєструвати електронний кабінет і подати заяви. Проконтролює весь процес аж до оголошення результатів вступної кампанії. Після вступу буде надавати необхідну допомогу при навчанні.

Контактний телефон: +38 063-471-38-21 (Viber, Telegram, WhatsApp)