Програма DAAD: The Postdoc-NeT-AI 3/2022 в ШІ та робототехніці для молодих дослідників

 

Стипендія DAAD AInet присуджується двічі на рік групі видатних міжнародних дослідників початку кар’єри в галузі штучного інтелекту. Лауреати будуть запрошені приєднатися до постдокторської мережевої накової роботи зі штучного інтелекту (Postdoc-NeT-AI), гібридної мережевої програми, яка об’єднує їх віч-на-віч із провідними дослідниками з метою ініціювати співпрацю та кар’єрні можливості. Крім того, лауреати будуть включені до DAAD AInet Fellows & Alumni Network, що запропонує вам довгостроковий шлях до німецьких досліджень ШІ та об’єднає вас з іншими яскравими дослідниками з усього світу.

Postdoc-NeT-AI 3/2022 з ШІ та робототехніки об’єднує провідні німецькі дослідницькі установи в галузі ШІ та робототехніки, які охоплюють широкий спектр методів робототехніки на основі штучного інтелекту, від керування роботами та сприйняття до автономних, навчаються та біоінспірованих роботів до співпраці. у мультироботних системах та взаємодії з людьми.

Успішні кандидати отримають вичерпне уявлення про німецькі дослідження робототехніки та отримають можливість особисто поспілкуватися з провідними дослідниками під час тижня віртуальних мереж та індивідуальних відвідувань.

 

Отримайте вичерпний огляд німецького дослідницького ландшафту ШІ та варіантів кар’єри:
– Дізнайтеся про дослідження та можливості фінансування ШІ в Німеччині безпосередньо від експертів на Днях відкритих дверей AInet (відкритих для всіх заявників),
– отримати індивідуальну консультацію та ексклюзивний доступ до можливостей фінансування від DAAD.

 

Зв’яжіться безпосередньо з провідними дослідниками у вашій галузі, щоб обговорити можливості співпраці та працевлаштування:
– Скористайтеся унікальним шансом зустрітися один на один з провідними дослідниками з приймаючих установ, щоб ініціювати продовження відносин,
– відвідати установи та Німеччини особисто з тижневою стипендією DAAD на проїзд,
– отримувати переваги від зв’язків у зростаючій партнерській мережі DAAD AInet.

 

Встановіть довгострокові зв’язки з іншими співробітниками та німецькою дослідницькою спільнотою ШІ:
– Залишайтеся на зв’язку з DAAD та колишніми співробітниками через мережу стипендіатів та випускників DAAD AInet,
– приєднайтеся до однієї з робочих груп DAAD AInet, щоб бути пов’язаними між собою та з можливостями для досліджень та спілкування відповідно до ваших конкретних інтересів.

 

Кінцевий термін подачі заявок – понеділок, 11 січня, о 11:59 CEST/UTC+2

Для питань та консультацій заповніть форму за посиланням:
НАТИСНІТЬ НА ПОСИЛАННЯ

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *