Європейський університет Віадріна Франкфурт (Одер) пропонує курси в рамках літньої програми “Challenge Weeks 2021”, яка відбуватиметься з 7 червня по 23 липня 2021 року.

Ви можете вибрати два курси за наступними тематиками:
– Гуманітарні та соціальні науки;
– Бізнес-адміністрування та економіка

Усі курси в цілому складають близько 30 годин. Для успішного завершення курсу студентам потрібно регулярно брати участь у заняттях (мінімум 80% відвідуваності), іноді виступати з презентацією та врешті-решт скласти іспит (усний / письмовий) або написати ряд есе. Студенти отримують офіційний документ, в якому зазначається їх участь у програмі та вказуються кредитні бали ECTS.

Окрім академічної програми, розклад охоплює різноманітні майстер-класи, а також позакласні заходи. Ці пропозиції розроблені, щоб вдосконалити вашу участь у літній школі та надати вам великий досвід під час вашого перебування. Ці додаткові заходи є обов’язковими та входять у вартість участі.

Пориньте у серце Європи та навчайтесь на німецько-польському кордоні або приєднуйтесь віртуально!

Дедлайн: 15 березня 2021 року

Для питань та консультацій заповніть форму за посиланням: https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=86sRJmVHO0iDWCnUTyDMYMqRp6LHKs5FgUzTxio68bpUQ1A4N01BQjZWOFlCWUxLQVVKMjZSVkNVUC4u

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *