Результати інтерактивної гри-вікторини «Khpi Business Challenge»

Кафедрою економічного аналізу та обліку Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут», яка здійснює підготовку здобувачів вищої освіти за спеціальністю «Облік та оподаткування», 17 лютого 2021 року було проведено Інтерактивну гру-вікторину «Khpi Business Challenge». До участі було запрошуено студентів коледжів та технікумів спеціальності «Облік та оподаткування».

Долучились до участі у Інтерактивній грі-вікторині «Khpi Business Challenge» студенти ДВНЗ «Харківський коледж текстилю та дизайну», Харківського державного автотранспортного коледжу, Лозівської філії Харківського державного автомобільно-дорожнього коледжу.

Результати підрахунку набраних за завдання балів:

1 місце посіла команда від Лозівської філії Харківського державного автомобільно-дорожнього коледжу у складі студентів: Нагорної Яни Сергіївни, Попової Марини Юріївни, Сіменко Анастасії Олександрівни, Габор Дарії Русланівни, Ситнік Владислава Андрійовича, Синельник Дарини Володимирівни. Підготовку команди до участі здійснювали викладачі: Яковенко Світлана Леонідівна, Луценко Ірина Віталіївна, Минич Юлія Василівна.

2 місце посіла команда від ДВНЗ «Харківський коледж текстилю та дизайну» у складі студентів: Романович Ганни Олегівни, Рашевська Надії Володимирівни, Василець Катерини Олександрівни, Олійник Олени Сергіївни, Ставцева Єлизавети Андріївни. Підготовку команди до участі здійснювала викладач: Єрмоленко Оксана Костянтинівна.

3 місце посіли три команди від Харківського державного автотранспортного коледжу. Перша команда у складі студентів: Ріяко Анни Романівни, Ділменер Анастасії Самуелівни, Кушнерьова Марії Василівни, Назарук Анжеліки Русланівни. Друга команда у складі студентів: Хижнякова Катерини Максимовни, Воробйової Лізи Русланівни, Іващенко Алли Вадимівни, Шидловського Сергія Сергійовича. Підготовку першої та другої команд до участі здійснювали викладачі: Кальченко Вікторія Іванівна та Скрипаченко Олена Володимирівна. Третя команда у складі студентів: Коновалової Валерії Сергіївни, Гонтар Діани Анатоліївни, Єсіної Юлії Валеріївни, Анненко Аліни Євгенівни, Коваленко Катерини Сергіївни, Звіревої Анни Костянтинівни. Підготовку третьої команди до участі здійснювали викладачі: Доценко Ольга Миколаївна та Кальченко Вікторія Іванівна.