Поздоровляємо з успішним захистом

27 липня 2023р. спеціалізована вчена рада ДФ 64.050.086 НТУ “ХПІ прийняла рішення про присудження ступеня доктора філософії за спеціальністю 122 – Комп’ютерні науки випускнику аспірантури кафедри стратегічного управління Максімільену Франcису Коффі Кподжедо. Тема дисертації «Методи та інформаційна технологія вибору підходу та рівня зрілості організації при управлінні портфелем проєктів». Керівник аспіранта – лауреат Державної премії України в галузі науки і техніки, професор, д.т.н. І. В. Кононенко. Захист дисертації проходив онлайн.
Максімільен Кподжедо громадянин Республіки Бенін в 1996 р. закінчив з відзнакою спеціальність «Комп’ютеризовані системи обробки інформації та управління» в НТУ «ХПІ». Після цього працював у компанії MS Engineering у ролі IS Director, керував розробкою та розгортанням технологій, застосунків та телекомунікаційних рішень для клієнтів. З 2000 р. він працював у ролі National IS Director у Plan International Benin. З 2004 р. він обіймав посаду Regional Director of Services and Information Systems у Plan International West and Central Africa Region. У цей час він керував 17 директорами в країнах та понад 55 програмними офісами. Максімільен управляв можливостями регіону в галузі ІТ та телекомунікацій. З 2010 по 2016 рік він обіймав посаду IS Continuity Program Director у World Bank Group у Вашингтоні в Сполучених Штатах Америки. Після цього працював Digital Adviser to the President of the Republic of Benin.


Максімільен Кподжедо має багаторічний досвід управління міжнародними проєктами, програмами, портфелями і він є безперечним фахівцем у цій галузі.
У процесі навчання в аспірантурі Максімільен виконав всі вимоги навчальної програми і підготував дисертацію, яка відбиває, в тому числі, і його багаторічний досвід менеджера портфелів проєктів.


У своєму виступі на захисті дисертації професор І. В. Кононенко відмітив: «Я глибоко впевнений, що те, що Максімільен запропонував у своїй науковій праці, він буде втілювати в життя як у своїй країні так і на міжнародній арені.»

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *