Знайомство зі освітньою програмою «Комп’ютерні науки. Штучний інтелект та управління проєктами

Комп'ютерні науки. Штучний інтелект та управління проєктами

Знайомство зі освітньою програмою «Комп’ютерні науки. Штучний інтелект та управління проєктами

19 січня 2024 проведено вебінар на тему  «Знайомство зі освітньою програмою «Комп’ютерні науки. Штучний інтелект та управління проєктами».

Завідувачка кафедри стратегічного управління та гарант освітньої програми спеціальності 122 «Комп’ютерні науки» Гринченко Марина Анатоліївна розповіла про особливості та конкурентні переваги  освітньої програми «Комп’ютерні науки. Штучний інтелект та управління проєктами».

На зустрічі випускник кафедри стратегічного управління Баландін Данило презентував свою дорожню карту історії успіху в ІТ-індустрії. Розповів, як він пройшов шлях від обрання спеціальності 122 «Комп’ютерні науки» до отримання позиції Middle Software Engineer в ІТ-компанії. Він звернув увагу на переваги навчання на цій програмі та розкрив унікальність процесу навчання за допомогою якого він зміг війти в ІТ.

Викладач кафедри стратегічного управління та  Senior Android Engineer Лисенко Олександр розповідав про основні напрямки діяльності провідної ІТ компанії EPAM. Пояснив  можливості входження в ІТ середовище та надавав пояснення щодо важливості розвитку специфічних навичок, які студенти можуть здобути, обираючи освітню програму «Комп’ютерні науки. Штучний інтелект та управління проєктами».

Учасники отримали вичерпну інформацію щодо можливостей та переваг освітньої програми. Ця програма відповідає сучасним викликам та підготовлює студентів до успішної кар’єри в галузі інформаційних технологій, де інновації та технологічний прогрес визначають успіх.

Бажаємо абітурієнтам досягнути успіхів та знаходити натхнення на своєму освітньому шляху!

 

Конкурентні переваги
Конкурентні переваги

 

Як дійти до цілі та з чого почати?
Як дійти до цілі та з чого почати?

 

Данило Баландін
Данило Баландін

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *