Як побудувати своє майбутнє в ІТ

27 березня 2024 року кафедрою стратегічного управління проведено вебінар «Як побудувати своє майбутнє в ІТ»

Гарант освітньої програми «Комп’ютерні науки. Штучний інтелект та управління проєктами» завідувачка кафедри стратегічного управління Гринченко Марина Анатоліївна розповіла про конкурентні переваги та можливості цієї програми. Особливу увагу гарант приділила фокусу освітньої програми, який спрямований на штучний інтелект та управління проєктами.

Учасники заходу отримали детальну інформацію про освітні компоненти та технологічний стек цієї освітньої програми. Основні можливості, які відкриваються перед ними це: отримати досвід у командній роботі із розробки реальних ІТ-проєктів, залучитися до програми ERASMUS+К1, отримати досвід щодо створення суспільно важливих проєктів від Харківського ІТ-кластера та багато інших можливостей.

Керівник департаменту навчання та розвитку ІТ компанії GlobalLogic Городков Євген Олегович, що також є викладачем кафедри стратегічного управління поділився порадами щодо створення особистого плану кар’єрного росту в ІТ галузі, включаючи визначення цілей, розвитку навичок та стратегій просування на кар’єрному шляху.

Протягом заходу Євген Олегович детально представив ключові аспекти побудови кар’єри в галузі ІТ. Він надав поради з вибору того, який професійний напрям може підходити кожному учаснику залежно від їхніх інтересів та навичок.

Посилання на запис зустрічі 👉http://youtu.be/l56aXv8uQ_k

Завдяки проведенню цього вебінару, учасники отримали цінні знання та інструменти для розвитку своєї кар’єри в ІТ, що сприятиме їхньому успіху в майбутньому.

Вступайте на освітню програму «Комп’ютерні науки. Штучний інтелект та управління проєктами» та створюйте свої історії успіхів. в ІТ галузі!

Приєднуйтеся до наших ресурсів та отримайте інформацію про заходи!

Телеграм канал для абітурієнтів: https://t.me/ntukhpi_vstup_cs_cs

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *