Знайомство з освітніми траєкторіями та можливостями навчання

24 квітня 2024 року кафедрою стратегічного управління проведено захід на тему «Знайомство з освітніми траєкторіями та можливостями навчання».

Марина Анатоліївна Гринченко, гарант освітньої програми «Комп’ютерні науки. Штучний інтелект та управління проєктами», завідувачка кафедри стратегічного управління, розповіла про конкурентні переваги та можливості цієї програми. Учасники заходу отримали детальну інформацію щодо освітніх траєкторій цієї програми.

Гарант приділила особливу увагу конкурентним перевагам освітньої програми, яка спрямована на штучний інтелект та управління проєктами. Вона розповіла про фокус траєкторії «Управління проєктами у сфері інформаційних технологій», який спрямований на отримання знань програмування, стек технологій, стандартів, методів та способів управління процесами життєвого циклу програмних продуктів. Гринченко Марина Анатоліївна представила траєкторію «Штучний інтелект та інженерія даних», яка включає моделі штучних нейронних мереж та алгоритми їх навчання для вирішення різноманітних прикладних задач із застосуванням сучасних мов.

 

Протягом заходу доцент кафедри програмної інженерії та інтелектуальних технологій управління, Олександр Віталійович Шматко, детально розглянув особливості освітньої траєкторії «Штучний інтелект та кібербезпека». Він розповів як штучний інтелект впливає на всі сторони кібербезпеки, про дисципліни що викладаються досвідченими та сертифікованими викладачами.

У заході приймав участь Андрій Валерійович Хулап асистент кафедри комп’ютерної інженерії та програмування, Lead Software Engineer, GlobalLogic. Він детально представив ключові аспекти освітньої траєкторії «Штучний інтелект інтернету речей» та описав завдання цього профільованого пакету, а саме створення інтелектуальних систем, які можуть збирати, аналізувати та використовувати дані з різноманітних джерел IoT для прийняття рішень і виконання різних функцій автоматизації та оптимізації.

В зустрічі брали участь студенти, які навчаються на цієї освітньої програмі. Студентка 2 курсу Данилова Ангеліна поділилась враженнями від навчання у програмі ERASMUS+К1 Братиславського університету економіки та менеджменту, м. Братислава, Словаччина. Ангеліна доповіла про особливості навчання в університеті, про дружню атмосферу та гарних викладачів. Вона розповіла про багато різних активностей, які проводились студентами Братиславського університету. Ангеліна дуже задоволена тим, що зважилася та поїхала навчатися в Братиславу.

Студенти 3 курсу Рева Ярослав та Денис Бородай організували подкаст в якому вони розповіли, щодо прийняття рішення до вступу в НТУ «ХПІ», про практичний досвід та знання, що отримують під час навчання на кафедрі стратегічного управління. В сприятливій атмосфері розповіли про свій досвід отримання старту в ІТ та досвід першої роботи в ІТ-компанії та про участь в реальних проєктах Харківського ІТ-кластеру.

Завдяки цьому заходу, учасники отримали інформацію про особливості та поради щодо обрання конкурсної пропозиції (освітньої програми), що сприятиме їхньому успіху в майбутньому.

Подивитися запис заходу можна за посиланням тут

Вступайте на освітню програму «Комп’ютерні науки. Штучний інтелект та управління проєктами» та створюйте свої шлях в ІТ!

Приєднуйтеся до наших ресурсів та отримайте інформацію про заходи!

Телеграм канал для абітурієнтів: https://t.me/ntukhpi_vstup_cs_cs

Досліджуй, Розвивайся, Перемагай!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *