Ділова гра «Вибір підходу до управління портфелем проєктів організації»

09.05.2024 на кафедрі було проведено ділову гру «Вибір підходу до управління портфелем проєктів організації». У діловій грі приймали участь студенти групи КН-М523, які навчаються на кафедрі за освітньою програмою «Управління проєктами у сфері інформаційних технологій». Керівник гри: лауреат Державної премії України в галузі науки і техніки, професор, д.т.н., професор кафедри Стратегічного управління Ігор Володимирович Кононенко.

Управління портфелем проєктів є однією з найважливіших функцій управління в сучасній організації (підприємстві). Від прийнятого підходу до управління портфелем проєктів залежить успіх досягнення стратегічних цілей організації.

Метою гри було визначення кращого підходу до управління портфелем проєктів організації серед альтернативних.

Для розв’зання задачі було обрано метод вибору підходу до управління портфелем проєктів організації, запропонований у роботах І. В. Кононенко, М. Кподжедо. Гра проходила на прикладі управління портфелем наукових проєктів НТУ “ХПІ”.

В обговоренні результатів гри прийняли участь завідувачка кафедри Стратегічного управління М. А. Гринченко, доцент кафедри менеджменту О. І. Чайкова. Присутніми були також доценти кафедри стратегічного управління А. О. Харченко, І. В. Шуба, асистент М. І. Шапошніков.

Гра завершилася успішно, дозволяючи студентам отримати цінний досвід управління портфелем проєктів. Вона сприяла розвитку аналітичних та стратегічних навичок, необхідних для успішної кар’єри в даній галузі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *