Вітаємо з Днем знань!

Шановні першокурсники, студенти старших курсів, викладачі !!!
Вітаємо з днем знань і бажаємо всім спраги знань, повноти і чистоти колодязя, з якого ви будете ці знання черпати.
Гарного настрою на цілий навчальний рік !!!!

Від щирого серця вітаємо дорогих наших першокурсників з новим життєвим етапом. Настає цікавий період – все, про що ви мріяли, коли вчилися в школі, стало тепер дійсністю. Ви поступили до Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут» – кращий в нашому місті – і це ваша перша перемога! Попереду у вас шлях довжиною в шість років і яким він буде, залежить тільки від кожного з вас.
Ви молоді і повні енергії, і ваше Самолюбство молодого людини завжди буде вимагати нових і нових перемог. Але більш важливу роль в досягненні успіху в вашу освіту буде грати ваш характер, адже здатність домагатися мети передбачає працьовитість і терпіння, наполегливість і завзятість. Народна мудрість говорить «Щоб здивуватися, потрібно мить, а щоб зробити дивовижну річ, потрібні роки терпіння і наполегливої ​​праці».

Бажаємо вам, наші дорогі першокурсники, впевнено йти до своєї мети, незважаючи ні на що завжди зберігати мир в душі і ніколи не допускати, щоб дрібниці позбавляли вас рівноваги і збивали з ніг.
Час це велика цінність, бережіть його, не витрачайте в порожню: в віртуальному контакті й без діла ЖИВІТЬ посправжньому.
Бажаємо терпіння, цілеспрямованості, оптимізму, удачі, здоров’я та найголовніше бажання йти вперед і перемагати, як в спорті, так і в навчанні!
Вдалого вам старту і успіхів на всьому шляху!
Мирного неба над головою!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *