Інформаційне повідомлення для студентів НТУ “ХПІ”

Шановні студенти НТУ «ХПІ» (денна форма навчання)!

Згідно наказу В.о. ректора НТУ «ХПІ» Руслана МИГУЩЕНКО № 454 ОД від 15 жовтня 2020 року учасники освітнього процесу, працівники університету тимчасово, з 19 жовтня 2020 року по 15 листопада 2020 року, переходять на дистанційне навчання (опубліковано на сайті НТУ «ХПІ»).

Відповідно до даного наказу навчальні заняття з дисципліни «Фізичне виховання» переведено на дистанційну форму навчання. У зв’язку з цим, кафедра фізичного виховання НТУ «ХПІ» підготувала для студентів 1-3 курсів навчання (денна форма навчання) інформаційне повідомлення.

Студенти 1 курсу навчання.

З 05 жовтня по 16 жовтня 2020 року на кафедрі фізичного виховання, у приміщенні навчально-спортивного комплексу, за розкладом занять, з вами проводили лекційно-ознайомчі заняття викладачі, відповідальні за фізичне виховання і спорт в інститутах та факультетах НТУ «ХПІ».

По закінченню цих занять всі студенти були розподілені й направлені до конкретних викладачів кафедри фізичного виховання.

Отже, шановні першокурсники! На даний час, ваше першочергове завдання – встановити взаємозв’язок з викладачами з фізичного виховання, до яких вас направили.

Для встановлення взаємозв’язку з викладачами з фізичного виховання вам необхідно:

  1. Зайти на сайт кафедри фізичного виховання НТУ «ХПІ».
  2. Викладачі кафедри об’єднані у навчальних комісіях – № 1 «Легка атлетика», № 2 «Спортивні ігри», № 3 «Плавання», № 4 «Силові єдиноборства», № 5 «Спеціальна медична група».
  3. Знайти прізвище потрібного викладача, до якого вас направили та його адресу електронної пошти.
  4. Надіслати викладачу на адресу електронної пошти своє повідомлення та отримати від нього відповідь.
  5. Виконувати всі подальші дії стосовно проведенню навчальних занять з фізичного виховання під керівництвом викладача.

Студентам 1 курсу, які не були присутніми на цих заняттях або не були розподілені і не направлені до викладачів з фізичного виховання, потрібно:

  1. Зайти на сайт кафедри фізичного виховання НТУ «ХПІ».
  2. Знайти список відповідальних осіб інститутів та факультетів з фізичного виховання НТУ «ХПІ» та їх адресу електронної пошти.
  3. Знайти прізвище потрібного викладача.
  4. Зв’язатися з викладачем через адресу електронної пошти.
  5. Надіслати викладачу своє повідомлення та отримати відповідь.

Студенти 2 та 3 курсу навчання.

Як вам відомо, дистанційна форма навчання вже була введена у нашому університеті у попередньому, весняному семестрі 2019-2020 навчального року, згідно наказу ректора НТУ «ХПІ» №151 ОД від 12/03/2020 року.

Тому, ви вже пройшли дистанційну форму навчання, маєте адреси електронної пошти своїх викладачів з фізичного виховання. Всі питання стосовно дисципліни «Фізичне виховання» ви можете з’ясувати зі своїми викладачами з фізичного виховання.

Шановні студенти 1-3 курсів навчання (денна форма навчання)!

Наш університет, зокрема, кафедра фізичного виховання НТУ «ХПІ» сподіваються, що після завершення терміну карантинних обмежувань, навчальні заняття повернуться у звичайний режим.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *