Завдання з дисципліни «Фізичне виховання» до 23 квітня 2021 року

Шановні студенти НТУ «ХПІ» (денна форма навчання)!

У зв’язку з продовженням дистанційної форми навчання в НТУ «ХПІ» з 12 квітня 2021 року наступним завданням з дисципліни «Фізичне виховання» є практична робота «Антропометричні вимірювання і оцінка функціонального стану».

Методичні рекомендації щодо її виконання розміщені на сайті кафедри фізичного виховання (посилання на сторінку) і на сайті бібліотеки НТУ «ХПІ» (http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/51344).

У разі виникнення складнощів необхідно:

  1. Звернутися за консультацією до свого викладача (мобільний зв’язок, електрона пошта).

або

  1. Ознайомиться самостійно з матеріалами, щодо правил вимірювань (за допомогою мережі інтернет).

Виконану роботу надіслати у електронному варіанті на адресу електронної пошти свого викладача, використовуючи корпоративну платформу MS Office 365 – до 23 квітня 2021 року.

Зарахування балів за виконання цієї роботи буде за умовами:

  1. Оцінювання – за критеріями оцінки практичної роботи «Антропометричні вимірювання і оцінка функціонального стану».
  2. Після відновлювання навчального процесу у очній формі (або змішаної) одразу представити роботу у роздрукованому вигляді.
  3. Термін – роботи, які будуть надіслані після 23 квітня 2021 року – не приймаються, бали не отримуються (без поважних причин).

 

Зверніть увагу. У разі подальшого подовження дистанційної форми навчання в НТУ «ХПІ», щодо дисципліни «Фізичне виховання», буде надано додаткове повідомлення. Уважно слідкуйте за інформацією на сайті кафедри фізичного виховання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *