III Міжнародна науково-практична конференція «ЗДОРОВ′Я НАЦІЇ І ВДОСКОНАЛЕННЯ ФІЗКУЛЬТУРНО-СПОРТИВНОЇ ОСВІТИ»

III Міжнародна науково-практична конференція «ЗДОРОВ′Я НАЦІЇ І ВДОСКОНАЛЕННЯ ФІЗКУЛЬТУРНО-СПОРТИВНОЇ ОСВІТИ»
27 – 28 квітня 2023 р. на кафедра фізичного виховання НТУ «ХПІ» пройшла III Міжнародна науково-практична конференція «ЗДОРОВ′Я НАЦІЇ І ВДОСКОНАЛЕННЯ ФІЗКУЛЬТУРНО-СПОРТИВНОЇ ОСВІТИ»!
Конференція ініційована Національним технічним університетом «Харківський політехнічний інститут». Партнерами в організації конференції є Грузинський державний університет фізичного виховання та спорту та Латвійська академія спортивної освіти. В конференції взяли участь більш 200 науковців з усіх регіонів України та науковців дружніх країн Латвії та Грузії.
В рамках конференції пройшов круглий стіл «Сучасні проблеми спортивно-оздоровчої діяльності».
На конференції вдалося представити широку палітру проблем у сфері фізичної культури і спорту та шляхи їх вирішення. Це дуже потужний фундамент для подальших роздумів і для пошуку подальших рішень. Учасники конференції долучаються до протесту участі спортсменів російської федерації та білорусії в Олімпіаді 2024 року. Наша конференція це той крок, який дає надію на відбудову мирного життя і розвитку України. Тому дуже дякуємо кожному хто долучився.
Особлива подяка нашим захисникам – Збройним Силам України, всім тим, хто сьогодні на передовій лінії захищає нас, захищає нашу Україну, захищає нашу свободу та дає можливість працювати і організувати наукову діяльність для розвитку нашої Держави. Дякуємо нашим героям і Слава Україні і Слава нашим героям!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *