Неймовірний результат команди з вільної боротьби на Чемпіонаті України!

13-14 квітня в м. Звягель Житомирської області відбувся Чемпіонат України U-20 з вільної боротьби, який був відбірковим етапом для участі у чемпіонатах Світу та Європи. В змаганнях прийняли участь 170 спортсменів з різних регіонів країни.

Віктор Бороган, студент першого курсу спеціальності «Фізична культура і спорт» навчально-наукового інституту соціально-гуманітарних технологій, став чемпіоном цих змагань у ваговій категорії 61 кг і буде представляти Україну на Чемпіонаті Європи, який відбудеться в Сербії у червні.

Срібну медаль Чемпіонату України здобув Максим Бугаєць, студент третього курсу навчально-наукового інституту комп’ютерного моделювання, прикладної фізики та математики, у ваговій категорії 92 кг. Максим виконав норматив майстра спорту України та став претендентом на участь у Чемпіонаті Світу в Іспанії у вересні.

Микита Ріяко, студент другого курсу спеціальності «Фізична культура і спорт» навчально-наукового інституту соціально-гуманітарних технологій, також став срібним призером у ваговій категорії 97 кг і претендентом на участь у Чемпіонаті Світу.

Юрій Тарасов, студент третього курсу навчально-наукового інституту комп’ютерних наук та інформаційних технологій, поступився у боротьбі за третє місце і в результаті став п’ятим.

Результат виступу команди НТУ «ХПІ» з вільної боротьби на цьому Чемпіонаті України можна назвати історичним та неймовірним, тому що серед 10 вагових категорій в трьох з них у фіналі за перемогу змагались спортсмени ХПІ!

Вітаємо наших спортсменів та їх тренерів з чудовим виступом на Чемпіонаті України та бажаємо нових яскравих перемог!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *