В ХПІ відбувся XV турнір з водного поло пам’яті Олексія Баркалова!

В понеділок, 6 травня, у басейні НТУ «ХПІ», пройшов XV турнір з водного поло пам’яті дворазового Олімпійського чемпіона, Заслуженого майстра спорту Олексія Баркалова. Змагання, організовані кафедрою фізичного виховання НТУ «ХПІ», управлінням у справах молоді та спорту Харківської обласної військової адміністрації, Харківської міської ради, відбулись під егідою НОК України та його відділення в Харківській області.

На жаль, через військові дії на Харківщині, запрошені команди з інших регіонів не змогли приєднатися до участі у змаганнях. Попри все захід відбувся. У турнірі взяли участь спортсмени команд «Харківська область -1» та «Харківська область -2». Тренери першої команди – Тарас Головкін, Віталій Гудін, тренерський склад команди «Харківська область-2» – Сергій Колточихін, Дмитро Гуренко.

Захід розпочався з покладання квітів до меморіальної дошки та вшанування пам’яті дворазового Олімпійського чемпіона Олексія Баркалова. На урочистому відкритті турніру виступили почесні гості з вітальною промовою.

В результаті змагань золоту нагороду здобула команда «Харківської області – 1», а віце-чемпіоном турніру стала команда «Харківської області – 2». Гості отримали пам’ятні подарунки від Оргкомітету. Спортсмени та тренери були нагороджені медалями та кубками Відділення НОК України в Харківській області. За підтримки партнера ТМ «Хладик» переможці та призери турніру отримали солодощі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *