День відкритих дверей Навчально-наукового інституту хімічних технологій та інженерії НТУ “ХПІ”

12 квітня Кафедра технології жирів та продуктів бродіння взяла участь у Дні відкритих дверей Навчально-наукого інституту хімічних технології та інженерії НТУ “ХПІ”.
Унікальну презентацію нових кондитерських розробок випускників спеціальності “Харчові технології” в STEM зоні для учнів харківських шкіл провела доцент кафедри  Арутюнян Тетяна Володимирівна.
Для тих, хто не міг приєднатись до події офлайн, була організована пряма трансляція із професійної студії “НТУ “ХПІ”, під час якої у форматі діалогів з гостями студії слухачі могли дізнатися про те, як хімічні технології проникають в наше життя і як роблять його кращим та цікавішим. Про всюдисутність Харчових технологій розповідав доцент кафедри Матюхов Дмитро Володимирович.
А той, хто знайомий особисто зі співробітниками кафедри, оцінять промовисті світлини, які наочно свідчать, що ІХТІ – справа сімейна.)
Поділитись: