18 березня 2025 року викладачі кафедри доєднались до роботи міжнародного онлайн-семінару «Сучасні технології та тренди в кулінарному мистецтві» від кафедри готельно-ресторанного бізнесу Одеського національного технологічного університету. Захід проводився англійською мовою за підтримки La Fondation pour la Formation Hôtelière та представив учасникам всебічний огляд інноваційних кулінарних технологій.
Семінар охопив й нові напрямки, як-от інновації у виробництві рослинного та лабораторно вирощеного м’яса, високотехнологічні методи грилювання та інтеграцію робототехніки в кухонне середовище. Візуальні презентації демонстрували практичне застосування цих технологій − від процесів ферментації до роботизованих маніпуляторів, які працюють з продуктами.
Кафедра туризму і готельно-ресторанного бізнесу щиро вдячна колегам за освітню ініціативу та прагнення тримати у курсі світових кулінарних інновацій та найновіших технології, що змінюють індустрію гостинності!
Галерея: