Доцент КУНИЦЯ Катерина Вікторівна

КУНИЦЯ КАТЕРИНА ВІКТОРІВНА 

 

Доцент кафедри туризму і готельно-ресторанного бізнесу, кандидат технічних наук, доцент

  

E-mail: ekaterina.kunitsia@khpi.edu.ua 

 

ВИЩА ОСВІТА

  1. Спеціальність «Технологія жирів і жирозамінників», кваліфікація – інженер-хімік-дослідник, Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут» (2011).
  2. Спеціальність 05.18.06 «Технологія жирів, ефірних масел і парфумерно-косметичних продуктів», науковий ступінь «кандидат технічних наук» (2014).

 

ДИСЦИПЛІНИ

  • Технологія продукції ресторанного господарства
  • Інноваційні ресторанні технології
  • Організація ресторанного господарства
  • Девелопмент та управління ресурсами
  • Проектування та дизайн закладів готельно-ресторанного господарства
  • Кейтеринг
  • Барна справа та організація роботи сомельє

 

СТАЖУВАННЯ ТА ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ

  • участь у XII науковій конференції «Наукові підсумки 2021», PC Technology center, м. Харків, Україна, 29 грудня 2021 р. (сертифікат)
  • успішне завершення навчального курсу «6 кроків до доброчесності: від теорії до практики», Національне агентство з питань запобігання корупції, 28 вересня 2023 р. (сертифікат)
  • участь у II Міжнародній науково-практичній конференції «Світові досягнення і сучасні тенденції розвитку туризму та готельно-ресторанного господарства», НУ «Запорізька політехніка», 10 листопада 2023 р. (сертифікат МТЕ-1123-167)
  • участь у I Всеукраїнській науково-практичній конференції «Маркетингові та організаційні механізми повоєнного розвитку галузі гостинності та туризму України», м. Харків, НТУ «ХПІ», 14-15 листопада 2023 р. (сертифікат)
  • участь у XII науковій конференції «Наукові підсумки 2023», PC Technology center, м. Харків, Україна, 20 грудня 2023 р. (сертифікат)
  • навчання на курсах підвищення кваліфікації наукових працівників за тематикою «Генетика, селекція, агротехніка та переробка олійних культур», Інститут олійних культур Національної академії аграрних наук України, 05-07 березня 2024 р. (сертифікат)
  • успішне завершення курсу «Безпечність харчових продуктів: сучасне законодавство, сумлінний виробник, відповідальний споживач», платформа онлайн-курсів Prometheus, 21 березня 2024 р. (сертифікат)
  • успішне завершення курсу «4 кроки до здорового харчування», платформа онлайн-курсів Prometheus, 25 березня 2024 р. (сертифікат)
  • успішне завершення онлайн-курсу «Практичні аспекти виконання закладами освіти вимог харчового законодавства», платформа онлайн-курсів Prometheus, 25 березня 2024 р.(сертифікат)
  • навчання за програмою вебінару «Академічна доброчесність: виклики, проблеми та перспективи», Національний університет «Запорізька політехніка», 06 березня 2024 р. (сертифікат АР №2369/0529-24)
  • успішне завершення онлайн-курсу «Впровадження у харчоблоках закладів освіти процедур, заснованих на принципах НАССР», платформа онлайн-курсів Prometheus, 15 квітня 2024 р.(сертифікат)
  • успішне завершення курсу «Академічна доброчесність: онлайн-курс для викладачів», платформа онлайн-курсів Prometheus, 17 квітня 2024 р. (сертифікат)
  • підвищення кваліфікації через участь у XXI Міжнародній школі-семінарі «Сучасні педагогічні технології в освіті», м. Харків, НТУ «ХПІ», 09-12 квітня 2024 р. (сертифікат)
  • успішне завершення онлайн-курсу «Медіаграмотність для освітян», платформа онлайн-курсів Prometheus, 20 квітня 2024 р.(сертифікат)
  • грамота Харківської обласної ради товариства винахідників і раціоналізаторів, 26 квітня 2024 р. (грамота)
  • навчання з онлайн тренінгової програми «Диверсифікація сільської економіки через мережу громадських консультаційних центрів туризму», Академія сільського розвитку ГО «Спілка сільського зеленого туризму України», 16-17 квітня 2024 р. (сертифікат № 135-1604/2024)
  • участь у програмному модулі Jean Monnet 101085651 – BeSustainAble “Business Models for sustainbility challenges and digital transformation” («Бізнес-моделі для сталого розвитку: виклики та цифрова трансформація»), м. Харків, ХНУ імені В.Н. Каразіна, 31 травня 2024 р. (сертифікат № BSA 215/2024)
  • участь у XXXII Міжнародній науково-практичній конференції «Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров’я» MicroCAD-2024, м. Харків, НТУ «ХПІ», 22-25 травня 2024 р. (сертифікат)
  • участь у XI Міжнародній науково-практичній конференції «Гостинність, сервіс, туризм: досвід, проблеми, інновації», м. Київ, КНУКІМ, 16-17 травня 2024 р. (сертифікат)
  • експерт МОН України з проведення наукової та науково-технічної експертизи обʼєктів у сфері наукової та науково-технічної діяльності за науковими напрямами (Наказ МОН України № 982 від 12.07.2024 р.)
  • навчання за програмою Всеукраїнського форуму «Дні освітнього лідерства», НУ «Запорізька політехніка», 06-07 червня 2024 р. (сертифікат АР №3199/0070-24)
  • участь в якості доповідача онлайн-конференції «Винахідники і науковці: разом до перемоги», Харківська обласна рада винахідників і раціоналізаторів, 19 вересня 2024 р. (сертифікат)
  • участь в I еногастрономічному саміті Slow Food Odesa, м. Одеса, ОНТУ, 01 листопада 2024 р. (сертифікат)
  • успішне завершення курсу «Основи проєктного менеджменту. Створення та планування проєкту», платформа онлайн-курсів Prometheus, 25 листопада 2024 р. (сертифікат)
  • участь у II Міжнародній науково-практичній конференції «Маркетингові та організаційні механізми повоєнного розвитку галузі гостинності та туризму України», м. Харків, НТУ «ХПІ», 26-27 листопада 2024 р. (сертифікат)
  • проходження онлайн курсу «Школа готельного бізнесу» від Київської школи девелопменту & Ribas Hotels Group, 16 квітня – 19 вересня 2024 р. (сертифікат)
  • участь у форумі академічної доброчесності, Вінницький технічний фаховий коледж, ГО «Прогресильні», 20 лютого 2025 р. (сертифікат № 1329)
  • участь в міжнародному семінарі «Сучасні технології та тенденції в кулінарному мистецтві», 18 березня 2025 р. (сертифікат)
  • участь у X Міжнародній науково-практичній конференції «Сталий розвиток аграрної сфери: інженерно-економічне забезпечення», ВП Національного університету біоресурсів і природокористування України «Бережанський агротехнічний інститут», 10 квітня 2025 р. (сертифікат)
  • участь у роботі круглого столу «Туризм, гостинність, креативні індустрії: ключові тренди взаємодії та розвитку», м. Харків, НТУ «ХПІ», 16 квітня 2025 р. (сертифікат)