News

ПРЕДСТАВНИКИ КАФЕДРИ ДОЛУЧИЛИСЯ ДО ВСЕУКРАЇНСЬКОГО ФАХОВОГО СЕМІНАРУ ІЗ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЯКОСТІ ВИЩОЇ ОСВІТИ У ГАЛУЗІ ТУРИЗМУ ТА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ 🎓🌍

16 жовтня 2025 року представники кафедри туризму і готельно-ресторанного бізнесу взяли участь у Всеукраїнському фаховому семінарі, організованому Національним агентством у співпраці з Державним торговельно-економічним університетом (ДТЕУ) 🤝. Захід, модераторкою якого виступила заступниця Голови Національного агентства Наталія Стукало, об’єднав понад 400 Читати далі

Викладачі та здобувачі кафедри відвідали вебінар «Штучний інтелект у малих туристичних послугах» за участю практиків індустрії туризму та гостинності

09 жовтня 2025 р. викладачі та здобувачі кафедри туризму і готельно-ресторанного бізнесу НТУ «ХПІ» доєднались до роботи онлайн-вебінару «ШІ в туристичних послугах», який проводився англійською мовою та був організований Європейською федерацією сільського туризму – Ruraltour у межах ініціатив PacTS4ALL та Читати далі

З НАГОДИ МІЖНАРОДНОГО ДНЯ ТУРИЗМУ ПРОВЕДЕНО ЗАСІДАННЯ НАУКОВОГО ГУРТКА КАФЕДЕРИ «HORECA & TOURISM»

25 вересня на кафедрі туристичного та готельно-ресторанного бізнесу відбулося чергове засідання студентського наукового гуртка «HoReCa & Tourism», яке мало тематику «Майбутнє туризму: інновації, сталий розвиток та конкурентоспроможність». Відкрила засідання гуртка д.е.н., професор, завідувачка кафедри туризму і готельно-ресторанного бізнесу ЯКИМЕНКО-ТЕРЕЩЕНКО Наталія Читати далі

Всеукраїнський форум «Туризм та гостинність 2025»: обмін досвідом, нові ідеї, натхнення!

25 вересня 2025 року представники кафедри туризму і готельно-ресторанного бізнесу долучились до роботи туристичного форуму «Туризм та гостинність 2025: реалії та можливості», що відбувся у Київському фаховому коледжі туризму та готельного господарства. Форум об’єднав 47 закладів освіти з усіх регіонів Читати далі

Запрошуємо усіх бажаючих на засідання наукового гуртка “HoReCa&Tourism” за темою: «Майбутнє туризму: інновації, сталий розвиток і конкурентоспроможність»

26 вересня 2025 року о 10:25 кафедра туризму і готельно-ресторанного бізнесу запрошує усіх бажаючих на засідання наукового гуртка “HoReCa&Tourism” за темою: «Майбутнє туризму: інновації, сталий розвиток і конкурентоспроможність». Засідання гуртка буде присвячено Міжнародному дню туризму, який відзначається у всьому світі Читати далі

✅ Вступай на БЮДЖЕТ до магістратури з будь-яким ЄФВВ! 🌟🔥🏆 J2 Готельно-ресторанна справа 🌟🔥🏆

🏛 Кафедра туризму і готельно-ресторанного бізнесу Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут» запрошує до навчання у магістратурі за перспективною та затребуваною ринком спеціальністю J2 Готельно-ресторанна справа! 🌟🔥🏆 Вступаючи до нас, Ви отримуєте: ✅ Навчання за денною формою у ДИСТАНЦІЙНОМУ ❗️ Читати далі

ПРЕДСТАВНИКИ КАФЕДРИ ДОЛУЧИЛИСЬ ДО РОБОТИ КОНФЕРЕНЦІЇ 🌲 «ПРИРОДНО-ЗАПОВІДНІ ТЕРИТОРІЇ: СТАН, ПРОБЛЕМИ ТА РОЗВИТОК ЗАРАДИ МАЙБУТНЬОГО»

02-03 липня 2025 р. доцент кафедри Олександр НОСИРЄВ взяв участь у роботі Міжнародної науково-практичної конференції 🌲 «Природно-заповідні території: стан, проблеми та розвиток заради майбутнього», яка проводилась у м. Яремче, де представив спільні із завідувачкою кафедри Наталією ЯКИМЕНКО-ТЕРЕЩЕНКО тези доповіді «Сталий Читати далі

👩‍🎓 Захист кваліфікаційних робіт бакалаврів за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа»

👩‍🎓🔥Історична подія на кафедрі туризму і готельно-ресторанного бізнесу! 18.06.2025 р. в Національному технічному університеті «ХПІ» відбувся перший в історії кафедри захист кваліфікаційних робіт бакалаврів за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа»! 🎓🍽🏨 Цей день став особливою віхою для нашої кафедри, адже ми вперше Читати далі

🌍🔥 ПИШАЄМОСЯ ТАЛАНОВИТИМИ СТУДЕНТАМИ!

🇺🇦🌍🔥Студент 4 курсу кафедри туризму і готельно-ресторанного бізнесу отримав міжнародний сертифікат! 👩‍🎓 Євген Копейченко успішно завершив участь у міжнародній естонсько-українській програмі «Партнерство для створення спільних локальних продуктів та кластерів для підвищення їх експортної спроможності». 📅 Термін навчання: з 3 лютого Читати далі

ВІДБУВСЯ АТЕСТАЦІЙНИЙ ЕКЗАМЕН БАКАЛАВРІВ СПЕЦІАЛЬНОСТІ J2 ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА СПРАВА ТА КЕЙТЕРИНГ

05 червня 2025 р. випускники бакалаврату спеціальності J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг успішно склали атестаційний екзамен. Очолювала екзаменаційну комісію завідувачка кафедри маркетингу НТУ «ХПІ» професорка Діана Валеріївна РАЙКО. Також до складу комісії були долучені викладачі кафедри: доц. Вікторія Вікторівна КУНИЦЯ, Читати далі