Вільний вибір дисциплін

ВІЛЬНИЙ ВИБІР ДИСЦИПЛІН

 

МОЖЛИВІСТЬ РЕАЛІЗАЦІЇ ПРАВА ЗДОБУВАЧІВ НА ВИБІР НАВЧАЛЬНИХ ДИСЦИПЛІН В НТУ «ХПІ» РЕГЛАМЕНТУЄТЬСЯ:

    • Положенням про організацію освітнього процесу в Національному технічному університеті «Харківський політехнічний інститут» https://blogs.kpi.kharkov.ua/v2/nv/dokumenty/normatyvni-dokumenty
    • Положенням про порядок реалізації студентами права на вільний вибір освітніх компонентів https://blogs.kpi.kharkov.ua/v2/nv/dokumenty/normatyvni-dokumenty

 

 

2025/2026 н.р. 

Форма обрання дисциплін вільного вибору для студентів магістерського рівня (термін обрання до 02.10.2025 р.)
https://forms.office.com/e/xFWkH70EHC

 

Загальний перелік ДВВ на 2025-2026 н.р. розміщено на сторінці:
https://web.kpi.kharkov.ua/emmb/sylabusy-all-time/

 

ДВВ(1-2) – Дисципліни вільного вибору 2025-2026 н.р. 5 та 6 семестр  Для груп  БЕМ-1323, БЕМ-1423, БЕМ-1423з

 

ДВВ(3) – Дисципліни вільного вибору 2025-2026 н.р. 7 семестр  Для груп  БЕМ-1322, БЕМ-1422, БЕМ-1422з

 

ДВВПП (241)_7-8 семестр   2025-2026 н.р.  Для групи  БЕМ-1322

 

ДВВПП (242)_7-8 семестр   2025-2026 н.р.  Для груп БЕМ-1422, БЕМ-1422з

 

ДВВПП (241)_56 семестр   2025-2026 н.р.  Для групи  БЕМ-1323

 

ДВВПП (242)_56 семестр   2025-2026 н.р.  Для груп  БЕМ-1423, БЕМ-1423з

 

Профільований пакет дисциплін 5-8 семестр  Для групи  БЕМ-1323

 

Профільований пакет дисциплін 5-8 семестр  Для груп  БЕМ-1423, БЕМ-1423з

 

 

 

2024/2025 н.р.

2024/2025 н.р. 

Загальний перелік ДВВ на 2024-2025 н.р.

 

Силабуси дисциплін вільного вибору 2024-2025 н.р. 
(посилання відкриється на сайті дирекції ННІ ЕММБ НТУ “ХПІ”)

 

Посилання на анкети ДВВ
для всіх спеціальностей та освітніх програм

ДВВ 1-2 (5-6 семестр)

 

ДВВ 3 (7 семестр)

 

 

Посилання на анкети ДВВПП 5-6 семестр 2024-2025
(обирають студенти груп БЕМ-**2):

Для спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа

 

Для спеціальності 242 Туризм і рекреація

 

 

Посилання на анкети ДВВПП 7-8 семестр 2024-2025
(обирають студенти груп БЕМ-**1):

Для спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа