Захисти дипломів 8 травня 2024 року

8 травня 2024 року, на кафедрі “Підйомно-транспортні машини і обладнання” розпочались захисти дипломних проектів магістрів-науковців, які випускаються за спеціальностями 131 Прикладна механіка і 133 Галузеве машинобудування (профільовані блоки дисциплін “Інженерія логістичних систем” і “Підйомно-транспортні, дорожні, будівельні, меліоративні машини і обладнання” відповідно).
Заслухані проекти:
Дедіщева Руслана Олександровича,
Олійника Миколи Миколайовича,
Петрова Максима Вікторовича,
Зіборова Михайла Дмитровича,
Мазорчука Сергія Володимировича,
Мазорчука Вадима Володимировича.
Визначна риса дипломних проектів, які були сьогодні представлені – реальне втілення в життя здобувачами під час їх практичної роботи на діючих підприємствах. Нашими студентами були запропоновані новітні конструкції пролітних і консольних кранів, адаптованих під фактичні умови постачання комлектуючих і розміщення виробництва. Запропоноване оригінальне рішення з напряму Інженерії логістичних систем із застосування системи Doppelstock для підвищення ефективності перевезень і збереження цілісності вантажу, схильного до пошкодження, реалізоване на підприємстві з виготовлення вентиляційного обладнання. Розглянуто актуальні технічні рішення для вдосконалення логістичних операцій при підземному будівництві.
Всі отримали відмінну оцінку за захист. По результату захисту студенти Дедіщев Руслан, Олійник Микола і Петров Максим отримали рекомендацію до вступу в аспірантуру для подальшого продовження досліджень.