Зустріч (online) студентів-практикантів 3-го курсу на підприємстві ТОВ «РМК «КРАН-911»

На кафедрі “Підйомно-транспортні машини і обладання” НТУ «ХПІ» при проходженні виробничої практики студентами 3-го курсу запроваджений пілотний проект, який, на нашу думку, в повній мірі реалізує довгострокові Договори про співпрацю між НТУ «ХПІ» і підприємствами-партнерами кафедри. Ідея полягає в тому, що під час військових дій організувати практику офлайн практично неможливо, в першу чергу із-за вимог безпеки.
В цьому році до проекту з задоволенням приєдналися провідні компанії не тільки України: ТОВ «РМК «КРАН-911», ТОВ «Київський завод ПТО», ТОВ «ТКС», а також з Німеччини, Staff-eye GmbH, які згідно узгодженого графіку будуть провадити зустрічі, які передбачені Програмою практики.
Сьогодні відбулася перша зустріч студентів-практикантів в рамках проекту на підприємстві ТОВ «РМК «КРАН-911», яка займається монтажем, обслуговуванням, ремонтом і передислокацією вантажопідіймального обладнання по об’єктах , а також поставкою нового обладнання Замовникам.
Дякуємо керівнику підприємства Олегу Коваленко, а також механіку Олександру Аленчеву за можливість наочно побачити повний технологічний цикл ремонту та відновлення ванатажопідйомної техніки, зокрема автомобільних кранів, та за цікаве і фахове супроводження.
В ході зустрічі представники ТОВ “РМК “КРАН-911” показали діючі виробничі та ремонтні майданчики, обладнання, яке використовується при ремонті. Окрема увага була приділена важливим питанням логістики транспортування великогабаритних та негабаритних елементів вантажопідйомних машин, організації цього процесу, технічних засобів, які такі перевезення забезпечують.