Екскурсія (online) студентів-практикантів на підприємство DLight

Велика подяка керівництву компанії DLight за можливість зазирнути на виробничі площадки, а також Євгену Ромашихіну, Вікторії Ліщенко і всім співробітникам, які допомогли організувати і провести екскурсію онлайн!
Третій тиждень виробничої практики онлайн продовжується і сьогодні студенти побачили дуже сучасне підприємство з виробництва спеціальної техніки для сільського господарства, комунальних підприємств, лісозаготівлі, будівництва, переробки металу і багатьох інших найважливіших сфер господарства. З великим інтересом і вдячністю кожен раз відвідуємо екскурсії, крім того підприємство дає змогу проходити стажування для наших студентів. Наш студент з напряму Інженерія логістичних систем Владислав Щит приймав участь в реалізації проекту із впровадження LEAN на даному підприємстві, а наш випускник Владислав Боков вже зайняв посаду керівника відділу продажів.
Особлива цікавість екскурсії полягає в тому, що виробництво DLight організоване за принципами і філософією концепції ощадливого виробництва (Lean production). Дякуємо за можливість побачити якими засобами і технологіями ця концепція втілюється в життя.
Сподіваємось на продовження співпраці, пишаємось можливістю долучитися до сучасного виробництва, бажаємо нових звершень.