Захисти дипломів 9 травня 2024 року

9 травня 2024 року, на кафедрі “Підйомно-транспортні машини і обладнання” продовжились захисти дипломних проектів магістрів-науковців, які випускаються за спеціальностями 131 Прикладна механіка і 133 Галузеве машинобудування (профільовані блоки дисциплін “Інженерія логістичних систем” і “Підйомно-транспортні, дорожні, будівельні, меліоративні машини і обладнання” відповідно).
Заслухані проекти:
Попова Олексія Андрійовича,
Олійника Тараса Миколайовича,
Полякова Олексія Андрійовича.
Проекти, винесені на публічний захист, як завжди мають важливе практичне значення і є результатом вирішення реальних задач на діючих підприємстваах і виробництві. Теми проектів представляють оптимізацію логістичних систем підприємств, шляхом впровадження систем управління виробництвом і відповідного обладнання, розробку конструктивного ряду вантажних візків.
Всі троє здобувачів отримали відмінну оцінку за захист своїх проектів. Відзначено, що дослідження студентів Олійника Тараса і Полякова Олексія мають практичне впровадження і значну перспективу для подальшого розвитку. Тому за рішенням комісії ці студенти рекомендовані до вступу в аспірантуру.