Інтегрований менеджмент – V-а Міжнародна конференція

13-15 лютого 2014 в місті Банско (Болгарія) пройшла V-та Міжнародна науково-практична конференція «Інтегроване стратегічне управління, управління проектами 
та програмами розвитку підприємств і територій». Організатором конференції традиційно виступила кафедра стратегічного управління НТУ «ХПІ» за підтримки Міністерства освіти і науки України. Співорганізаторами конференції були Українська Асоціація Управління проектами «УКРНЕТ», Російська Асоціація Управління проектами СОВНЕТ, Японська Асоціація Управління проектами (PMAJ), а також Університет національного і світового господарства (Софія, Болгарія).

У роботі конференції взяли участь 84 людини з 25 різних ВНЗ та організацій України та Болгарії. Серед них були 12 докторів наук, 32 кандидата наук і більше 40 молодих вчених, фахівців і представників бізнесу. Усі доповіді учасників конференції (43 статті) були опубліковані у двох випусках Вісника НТУ «ХПІ» серії «Стратегічне управління, управління портфелями, програмами, проектами».

Учасники конференції зустрілися з мером м. Банско паном Георгі Ікономовим. Під його керівництвом пройшла зустріч учасників конференції з представниками бізнесу Болгарії. У зустрічі взяли участь: професор, д.е.н. Кирил Тодоров – голова Болгарської асоціації розвитку менеджменту та підприємництва, пані Адріана Цанева – автор і керівник телевізійної програми «Зроблено в Болгарії», пан Тодор Мадолев – менеджер Національного інституту дослідження вина і спиртних напоїв, пан Нішан Баздігян – керуючий компанії RAIS та інші.

З електронною версією праць конференції, презентаціями доповідей, а також фотоархівом конференції Ви можете ознайомитись в розділі«Архів конференцій» на сайті конференції.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *