About holding the annual international conference MicroCAD-2023

Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут» запрошує на XXXI Міжнародну науково-практичну конференцію «Інформаційні технології: наука, техніка, технологія, освіта, здоров’я» (MicroCAD–2023).

НТУ «ХПІ» проводить конференцію за підтримки Міністерства освіти і науки України. Співзасновниками є провідні заклади вищої освіти Європи: Мішкольцький університет (Угорщина), Варшавська та Познанська політехніки (Польща), Магдебурзький університет ім. Отто фон Геріке (Німеччина), Петрошанський університет (Румунія), Софійський університет «Св. Климент Охридський» (Болгарія).

Read more

About holding the annual International Internet Conference “Human safety in modern conditions – 2023”

ХV Міжнародна науково-методична конференція
Міжнародна наукова конференція EAS
“БЕЗПЕКА ЛЮДИНИ У СУЧАСНИХ УМОВАХ”
Харків, Україна, 7-8 грудня 2023 р.

Форма участі у конференції – дистанційна, яка передбачає розміщення тез, статей; перегляд матеріалів та обговорення на сторінці конференції у Facebook https://www.facebook.com/ICHSiMC/.

Матеріали конференції будуть представлені на сайті кафедри «Безпека праці та навколишнього середовища» НТУ «ХПІ» http://web.kpi.kharkov.ua/safetyofliving/uk/golovna/, та на сторінці конференції у Facebook з 7 грудня 2023 року.

Read more