ШАНОВНІ СТУДЕНТИ ТА ВИКЛАДАЧІ КАФЕДРИ!

ШАНОВНІ СТУДЕНТИ ТА ВИКЛАДАЧІ КАФЕДРИ!

Запрошуємо Вас 1 листопада о 18.00 на дві лекції в межах Science at risk – циклу лекцій “Україна та Харківщина у воєнний час: вустами науковців”.

🎙️Обидві лекції модеруватиме Олена Горошко, професорка, докторка соціологічних та філологічних наук, член ГЕР Національного агентства з питань якості освіти в Україні, професорка кафедри соціології і публічного управління НТУ “ХПІ”.

Першу лекцію “Освіта у воєнний час” прочитає Анатолій Бабічев, проректор з науково-педагогічної роботи, Національний університет імені Василя Каразіна, кандидат наук з державного управління. Він буде розповідати про досвід університетської спільноти під час повномасштабної війни Росії, яка включає в себе щоденні бомбардування Харкова та руйнування будівель кампусу університету Каразіна.

Спікер дасть уявлення про те, що таке освіта у воєнний час, а також відповість на такі питання:

🔹 Як керівництво університету продовжує служити студентам та викладачам?

🔸 Які виклики чекають на харків’ян, у тому числі на міжнародну студентську спільноту?

🔹 Як буде відбудовуватися університет та місто?

Другу лекцію “Трансформація цілей сталого розвитку українського бізнесу в умовах сучасних політичних та соціальних викликів” презентуватиме професорка, директорка Навчально-наукового інституту економіки,менеджменту та міжнародного бізнесу Національного технічного університету “Харківський політехнічний інститут” Наталія Краснокутська.

Під час лекції спікерка розгляне значимість цілей сталого розвитку (ЦСР) і необхідність створювати сталі бізнес-моделі. Спікер дасть уявлення про основні виклики, що постали перед українською економікою під час війни, а також дасть відповідь на такі питання:

🔸Наскільки активні українські компанії у впровадженні ЦСР до та під час війни в Україні?

🔹Як змінилися їхні пріоритети у впровадженні ЦСР у зв’язку з воєнним станом?

🔸Які наслідки війни у Харківському регіоні?

Мова трансляції – 🇺🇦.

Доєднуйтеся до заходу на Facebook або на YouTube-каналі 👇

https://www.youtube.com/watch?v=MQOedlIdLOQ

This entry was posted in Без рубрики. Bookmark the permalink.

Comments are closed.